Lipomill Spray (15 ml)

Szemcsepp
U toku je preuzimanje informacija o stanju na zalihama.
Nije dostupno za kupovinu!

Podaci

Brend
Lipomill
Proizvođač
Schalcon
Veličina pakovanja
15 ml
Tip
Za suve oči spray
Brojčana stavka
SCH_LIPOMILL_15_ML

Detalji

Lipomill spay (15 ml) szemspray

Szemspay liposzómákkal, hialuron savval és kamillával

 

Használati útmutató / Betegtájékoztató

Liposzómák, nátrium-hialuronát és kamilla alapú szem spray.
A termék első felnyitás után steril marad.

ÖSSZETÉTEL
Foszfolipid komplex
Nátrium-hialuronát
Bórsav
EDTA
N-Hydroxymethylglycinate
PHMB
Izotóniás pufferolt oldat, pH 7.2

FORMA ÉS TARTALOM
Flakonos permetezhető szemészeti oldat.

JAVALLAT
A szempermet hatékonyan segít a száraz szem-érzés esetén, a szem és a szemhéj kenésére és hidratálására. A spray a szemhéjak kényelmét szolgálja, enyhíti a száraz szem, idegen test, égő és viszkető szem- és szemhéjérzést. A hialuronsav nátrium-hialuronát formájában biológiai poliszacharid, amelynek molekuláris szerkezete megegyezik az intraokuláris folyadékokkal, és a viszkoelaszticitásnak és a higroszkópos képességnek köszönhetően jelentősen javíthatja a könnyfilm stabilitását. A nátrium-hialuronát szemészeti szintű hordozása fokozza a hidratációt és csökkenti a szemszáraz érzés kockázatát, amely a kontaktlencse-viselőknél gyakori. A könnyfilm réteget apoláris lipidek, poláris lipidek, kis mennyiségű szabad zsírsav, szterin-észter, szabad szterin, foszfolipid képezik. Ezek a tartósok képezik a könnyfólia vizes rétege és a hidrofób apoláris lipidek közötti határfelületet. A szempermet speciális összetétele fenntartja a foszfolipideket és a zsírsavakat, amelyek hajlamosak a könny film lipid összetételének szimulálására. A foszfolipidek és a hialuronsav együttes hatása ezért stabilizálódik, és képes fenntartani és helyreállítani a könnyfólia stabilitását, biztosítva a szaruhártya-kötőhártya felületének megnedvesítését és a fedő könnyfólia egyenletes elrendezését. A hialuronátsav, mint nyálka utánzó, képes a természetes könny-mucin néhány tulajdonságát szimulálni, hogy helyreállítsa a könny-film stabilitását.

MELLÉKHATÁSOK
Szubjektív túlérzékenység egy vagy több összetevővel szemben.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ
A spray-t úgy fejlesztették ki, hogy kívülről lassan érintkezzen a szemfelülettel, ezért nem helyénvaló a terméket közvetlenül a nyitott szemre permetezni.
Ne használja olyan felületaktív anyaggal, amely nem vízálló, mert a liposzómák a szembe hordozhatják a smink alkotórészét.

ALKALMAZÁSI MÓDSZEREK
A szemhéjakat zárva tartva helyezze a spray-t körülbelül 10 cm-re a szemtől. Ha a palackot először használja, néhány lövedékre van szükség a csőnek a fúvókához való feltöltéséhez. Permetezzen egyszer vagy kétszer minden szemre. Ismételje meg a kezelést 3 vagy 4 alkalommal a nap folyamán.

FIGYELMEZTETÉSEK
Tartsa távol a gyermekektől.
Nem fagyasztható, tartsa távol hőforrásoktól és a közvetlen napfénytől.
A dobozon feltüntetett lejárati idő után ne használja a terméket.
A termék a lejárati időn belül steril, ezt követően ne használja a terméket.
Tárolja szobahőmérsékleten.


STERIL A
SCHALCON S.p.A.
Viale Enrico Ortoani, 195
00125 ROMA Italy
CE 0477

Mišljenje

Prijavite se za naš newsletteri budite među prvima koji će saznati za naše promocije i vesti