Acuvue Oasys with Transitions (6 sočiva)
Acuvue Oasys with Transitions (6 sočiva)
4 000 din/kutija

Acuvue Oasys with Transitions (6 sočiva)

BC
PWR
kutija
4 000 din/kutija
Uporedi
Način kupovine Poštanski troškovi
Srpska pošta 490din (Besplatna preko 4500din)
Međunarodni - Pošta ili UPS Detalji na naplati
Podaci
Marka
Proizvođač
Vrsta sočiva
Sferna
Vreme nošenja
Dvonedeljna
Sočiva/kutijica
6
Bazna krivina
8.4
Tip materijala
Silikon-Hidrogel
Propustljivost kiseonika
129 Dk/t
Stepen vlažnosti
38 %
UV filter
Da
Materijal
senofilcon A (62%)
Prečnik
14 mm
Ostale karakteristike
UV zaštita, Fotoosetljiva (tranzicija)
EAN
888290755417
brojcana stavka
AOWT6
Detalji

Kiszerelés: 6 db / doboz

Hordási idő: 2 hetes

Az ACUVUE® OASYS with Transitions kéthetes kontaktlencse igazi áttörés az optikai iparban! Képes azonnal alkalmazkodni a fényviszonyokhoz, nem kell hunyorogni napos időben, sem éjszakai vezetés során; sőt, még a monitor fényerősségéhez is alkalmazkodik!

Hatékony fényszűrés- a lencse folyamatosan védi a szemet a túlzott fénytől millió fényérzékelő részecskén keresztül. Nincs több fájdalom, hunyorgás, takargatás a kezekkel!

A technológia az anyagban rejlik - nem csak a lencse felületén található. Ezáltal tartós marad a lencse: biztonságos a viselése.

Magas UV védelem - a legjobb minőségi osztályú szűrők kerültek a lencsébe, így mint a szivacs, elnyeli a káros UVA/UVB sugarakat - majdnem 100%-ban.

Csökkenti a fényszórók okozta kellemetlen érzést - a fentebb leírt lencse megfelelő sofőrök számára, hiszen csökkenti az autók fényszórói által kibocsátott fényt. Az utazás most még kényelmesebb!

Tökéletes látás minőség - a Light Intelligent technológiának köszönhetően a lencse garantálja a még jobb kontrasztot és színszaturációt; nincsenek árnyékok, zajok, tükröződések.

Kéthetes viselési idő- egy pár lencsét akár 14 napig viselhet. Ennek egyetlen feltétele a mindennapos tisztítás és fertőtlenítés.

Az ACUVUE® OASYS with Transitions lencse jellemzői:

Ezen modern lencse szíve a Senofilcon A anyagban rejlik, melybe beleépítették a teljes technológiát - nem csak fedőrétegként került a lencsére. Ezáltal tartósan viselhető. Tökéletes látáskorrekciót és fotokromatikus védelmet nyújt. Ez mit is jelent? A lencse azonnal alkalmazkodik a fennálló fényviszonyokhoz - a túlzott fényt elnyeli, így védve szemünket a hirtelen vakítástól, fájdalomtól és hunyorgástól. Éjszakai vezetés során a lencse csökkenti a fényszórók világítását. Biztonságos és kényelmes utazást biztosít.

Az ACUVUE OASYS with Transitions a Light Intelligent technológiának köszönhetően tökéletes látás minőséget garantál - megnövekedett kontraszttal és színszaturációval, árnyak és visszatükröződés nélkül. A lencséket a legmagasabb minőségi osztályú UV szűrőkkel látták el, amelyek 100%-os védelmet nyújtanak a káros napsugarakkal szemben. Természetesen a már említett jellemzőkön kívül a teljes körű kényelemre is számíthat - szemszárazság és a lencse érzete nélkül. Széles dioptriaskálával rendelkezik mind a negatív mind a pozitív dioptriák terén. Az ACUVUE OASYS with Transitions lencse rövid- és távollátók számára is megfelelő választás.

Az ACUVUE® OASYS with Transitions kontaktlencse legnagyobb előnyei:

  • egyedülálló, áttörő technológia- ez a piacon az első kontaktlencse, amely egyszerre kínál látáskorrekciót és védelmet a hirtelen változó fényviszonyokkal szemben
  • még jobb látás minőség - erősebb kontraszt és színszaturáció; zaj, árnyak és tükröződés nélkül
  • tartósság - közvetlenül az anyagba épített technológiának köszönhetően - nem csak fedőrétegként került a lencsére
  • magasfokú kényelem- nincs szemszárazság, és nem érezhető a lencse a szemben. Továbbá a hirtelen változó fényviszonyok során nem kell hunyorognunk
  • tökéletes védelem az UV sugarakkal szemben - a magas minőségi osztályú szűrőknek köszönhetően.

Kinek ajánljuk az ACUVUE® OASYS with Transitions lencséket?

A modern ACUVUE OASYS with Transitions tökéletes választás azok számára, akik a hirtelen, intenzív fényviszonyok változása során kellemetlenül érzik magukat. Monitor előtti munka, vezetés, megnövekedett fizikai aktivitás, változó fényviszonyok - amennyiben bármelyik a felsoroltak közül igaz Önre, akkor az ACUVUE OASYS with Transitions tökéletes lencse az Ön számára! Továbbá, a legérzékenyebb személyek számára is a legmegfelelőbb védelmet nyújtja a káros UV sugarakkal szemben.

Slični proizvodi