Filtriranje

Polaroid naočare

 

Polaroid Naočare za Muškarce i Žene

Polaroid je jedan od najpopularnijih i dugo poznatih i priznatih brendova okvira za naočare i naočare za sunce u našoj zemlji. Polaroid okviri za naočare kombinuju zabavne i moderne oblike sa kvalitetom, modom i udobnošću. Proizvođač nudi širok izbor Polaroid ženskih okvira za naočare, muških okvira za naočare, polarizovanih naočara i polarizovanih stakala, kao i optičkih okvira, naočara za čitanje i clip-on dodataka. Njihove proizvode karakteriše upotreba vrhunskih materijala, estetski i funkcionalni dizajn.

Polaroid Naočare - Klasičan Brend i Šta Se Krije Iza Njega

Polaroid Corporation, osnovana 1939. godine u Kembridžu, Masačusets, stvorila je prvi komercijalni polarizacioni materijal na svetu. Prvi proizvodi kompanije bili su Polaroid Day Glasses - prve polarizovane naočare za sunce.

Polaroid Kolekcije Naočara

Kompanija je uspostavila svoju reputaciju kao vodeći brend polarizovanih stakala za naočare. Njihov asortiman ženskih naočara i muških naočara značajno se proširio. Pored ovoga, brend je i dalje u stanju da kombinuje klasične i moderne oblike, zahvaljujući kojima mogu da odgovaraju različitim ukusima. Bilo da se radi o retro inspirisanim Polaroid avijatičarskim naočarima, uzbudljivim mačkastim okvirima za naočare ili tradicionalnim okruglim okvirima, kao i čistim, modernim ugaonim, pravougaonim i kvadratnim okvirima. Modeli sa ovalnim i zaobljenim ivicama upotpunjuju izbor, tako da svako može da pronađe okvire za naočare koji najbolje odgovaraju njegovom stilu i obliku lica. Polaroid okviri za naočare mogu se naći u raznim bojama, bilo da su providni, braon, crni, plavi, ljubičasti, crveni, roze, žuti, sivi ili čak zeleni okviri. Takođe otkrijte naš izbor visokokvalitetnih metalnih okvira za naočare ili robusnih plastičnih okvira i uživajte u raznovrsnim paletama boja.

Polaroid Naočare Ženski Modeli, do 30-80% Popusta

Polaroid kolekcija ženskih naočara uključuje spoj modernog i klasičnog. Izaberite neku od crnih, braon, sivih i drugih kombinacija boja i naručite svoje omiljene ženske Polaroid naočare uz besplatnu dostavu.

Polaroid Naočare za Muškarce

Nećete biti razočarani muškim asortimanom Polaroid naočara u našoj online prodavnici i optici. Polaroid modeli muških naočara prate najnovije trendove svake sezone, tako da svako može da pronađe svoje omiljene naočare u skladu sa svojim potrebama. Bilo da se radi o kvadratnom, okruglom ili čak aviator obliku okvira.

Polaroid Naočare za Sunce i Polarizovana Sočiva

Brend Polaroid postao je poznat u svetu pronalaskom polarizovanog materijala koji se koristi u proizvodnji naočara i sočiva. Ali šta je značenje polarizacije i zašto su Polaroid naočare za sunce dobre? Polarizovane naočare za sunce je prvi kreirao Edvin H. Land, koji je izumeo polarizacioni materijal koji se može primeniti na sočivo naočara za sunce, pretvarajući sočivo u polarizovano.

Inače, polarizovani materijal je mešavina mikroskopskih kristala i drugih hemikalija na bazi sulfata „usađenih” u veoma tanak, providan nitrocelulozni materijal sličan filmu. Sočivo naočara sa polarizovanim materijalom propušta samo vertikalne svetlosne zrake. Drugim rečima, zaslepljujuća svetlost reflektovana od površina i različitih materijala ne prolazi kroz sočivo.

Polarizovano Sočivo

Ljudi sve više provode svoje slobodno vreme uz aktivan odmor, sport, izlete i druge aktivnosti na otvorenom. Zaslepljujuća svetlost ili jaka refleksija, koja se javlja u ovom slučaju, nije samo neprijatna, već može biti i opasna.

Polarizovano sočivo je specijalno sočivo za sunčane naočare koje neutrališe ove efekte i filtrira horizontalno reflektovanu svetlost, čime eliminiše neprijatan odsjaj, žmirenje i izbegava iritaciju očiju. Boje su jasne i živopisnije sa polarizovanim sočivom. Savršen izbor za vožnju, ribolov, lov, sportove na vodi. Ukratko:

  • Nema više zaslepljujuće svetlosti
  • Vid se poboljšava i kontrasti postaju oštriji
  • Boje su izuzetno prijatne i živopisnije
  • 100% UV-A i UV-B zaštita
  • Idealan za one čije su oči posebno osetljive na svetlost

Polaroid Naočare za Sunce

Širok asortiman naše optike uključuje retro inspirisane Polaroid pilotske naočare, uzbudljive mačkaste naočare, tradicionalne okrugle naočare za sunce, kao i čistije, moderne ugaone, pravougaonim i kvadratne naočare za sunce. Modeli sa ovalnim i zaobljenim ivicama upotpunjuju izbor, tako da svako zaista može da pronađe model Polaroid sunčanih naočara koji najbolje odgovara njegovom obliku i stilu lica.

Ženska Kolekcija Polaroid Sunčanih Naočara

Polaroid kolekcija ženskih naočara za sunce uključuje moderne i klasične oblike. Izaberite neku od crnih, braon, sivih i drugih kombinacija boja i naručite svoje omiljene ženske Polaroid naočare za sunce uz besplatnu dostavu.

Polaroid Naočare za Sunce za Muškarce

Nećete biti razočarani muškim asortimanom Polaroid naočara za sunce u našoj online prodavnici. Polaroid muški modeli naočara za sunce prate najnovije trendove svake sezone, tako da svako može pronaći svoje omiljene sunčane naočare prema svojim potrebama.

Polaroid Dečije Naočare za Sunce

Sunčane naočare za sve uzraste! Pored Polaroid ženskih i muških naočara za sunce, u ponudi imamo i Polaroid dečije naočare za sunce. Vodimo računa o dečjim očima u svakom godišnjem dobu.

Akcija Polaroid Naočara

eOptika redovno ima akciju Polaroid naočara i Polaroid naočara za sunce, tako da možete kupiti originalne proizvode sa popustom do 20-50%. Naručite Polaroid muške okvire za naočare ili Polaroid ženske okvire za naočare i sočiva.