Filtriranje

Ray-Ban okviri za naočare

 

Ray-Ban Okviri za Naočare

Ray-Ban naočare su napravljene u duhu mladosti i stila, uzimajući u obzir potrebe oba pola. Njihovi kultni modeli su i danas veoma popularni. Slobodno pogledajte naš čitav asortiman Ray-Ban naočara online i naručite komad koji vam se najviše sviđa sa samo nekoliko klikova, čak i uz pomoć virtualnog ogledala, uz besplatnu dostavu na kućnu adresu.

Ray-Ban Naočare: Priča o Bezvremenom Klasiku

Okvir za naočare Ray-Ban asocira na ime optičke kompanije Bausch + Lomb, koja je stvorila brend, koji je od tada, tridesetih godina prošlog veka, uživao svetski uspeh. Prve Ray-Ban naočare za sunce naručile su američke vazduhoplovne snage i napravljene za pilote. Trebalo je napraviti naočare po određenim zahtevima, što je rezultiralo sunčanim naočarima Ray-Ban Aviator sa zelenim sočivima.

Godine 1952. kreirali su i kultni model naočara za sunce Ray-Ban Wayfarer, koji je brzo postao miljenik holivudskih zvezda poput Odri Hepbern, Merilin Monro, Džeka Nikolsona ili Džejmsa Dina. Zatim, jedan od vrhunaca 1980-ih bilo je ponovno kreiranje Ray-Ban Clubmaster-a, što je stil Browline okvira, kreiranih kasnih 1940-ih, predstavio u opuštenijoj varijanti, neobičnim dizajnom i zaista prepoznatljivim oblikom sočiva. Takođe vredi pomenuti još jedan klasik, Ray-Ban heksagonalni okvir, koji je model sa heksagonalnim, zaista uskim metalnim okvirom.

Ray Ban Kolekcija Ženskih Naočara

Dame mogu da biraju iz asortimana Ray Ban ženskih modela okvira za naočare, kao što su kultni komadi: Ray-Ban Aviator, Ray-Ban Erika ili Ray-Ban Round Metal naočare.

Ponuda Muških Naočara Ray Ban

Među više od 100 Ray-Ban muških naočara možete naći i Ray-Ban Wayfarer, Ray-Ban Aviator ili Ray-Ban The Timeless modele naočara.

Pored toga, popularna je i kolekcija dečijih okvira za naočare Ray Ban, zahvaljujući kojoj cela porodica može da nosi proizvode kultnog brenda.