Filtriranje

Oakley okviri za naočare

 

Oakley Okviri za Naočare

Oakley naočare su sada omiljene među sportistima, kako muškarcima, tako i ženama, zahvaljujući izuzetno visokom kvalitetu, maksimalnoj udobnosti i sportskom dizajnu. Pogledajte naš kompletan izbor Oakley okvira online i naručite onaj koji Vam se najviše sviđa u samo nekoliko klikova, sa probom pomoću virtualnog ogledala, uz besplatnu dostavu na kućnu adresu.

Oakley Naočare - Odličan kvalitet, Raznolik asortiman proizvoda

Izaberite iz Oakley širokog asortimana dioptrijskih i okvira bez dioptrije, koji odgovaraju Vašem stilu. Oakley naočare daju korisniku konkurentsku prednost u svim oblastima života, bilo da se radi o sportu ili svakodnevnom životu. Izaberite Oakley asortiman sportskih optičkih proizvoda za biciklizam, skijanje… ili se osećajte samouvereno sa Oakley modnim naočarima bez dioptrije. U našoj ponudi su Oakley dečiji okviri za naočare, muški i ženski okviri za naočare, tako da svako u porodici može da pronađe svoj model. Što se tiče oblika ramova, nudimo okrugle okvire, okvire za naočare leptir oblika, mačkaste okvire, aviator oblik okvira, kao i četvrtaste okvire za naočare.

Oakley Okviri za Naočare

Oakley je američki brend vrhunskih naočara, kompanija za distribuciju sportske odeće i sportskih dodataka, koju je osnovao Jim Jannard 1975. godine sa 300 dolara u džepu. U početku je kompanija prodavala samo naočare za motocikle, ali se vremenom njihov asortiman proširio i na druge proizvode vezane za sport, kao što su naočare za snoubord i ski naočare. Godine 1999. Oakley je odlučio da počne da se širi sa sportske opreme na modne naočare. Od tada, proizvođač je postao jedan od najpoznatijih brendova na svetu. Oni imaju mnogo kvalitetnih i popularnih proizvoda širom sveta. Što se tiče naočara, možemo istaći, na primer, tipove Oakley Holbrook, Oakley Fuel Cell, Oakley Plank 2.0, Oakley Airdrop, Oakley Bevel, Oakley Centerboard ili Oakley Turbine Rotor. U našem asortimanu, uglavnom su dostupni metalni i plastični ramovi.

Oakley Naočare za Sunce - za ljubitelje sporta i pokreta

Kolekcije sunčanih naočara proizvođača takođe su poznate po odličnom kvalitetu i udobnosti. Stakla pružaju 100% zaštitu od štetnih UV zraka i takozvane plave svetlosti koju emituju elektronski uređaji. Osim toga, ne magle se, tako da su originalne Oakley naočare za sunce savršen izbor za sport ili rad na otvorenom. Pored veoma voljenih Oakley kolekcija muških naočara za sunce, dame, naravno, mogu pronaći i ženstvenije modele, koji odgovaraju njihovom ukusu u kolekciji ženskih naočara za sunce.

Naš asortiman uključuje mnoge posebne modele, uključujući najpopularnije Oakley Gascan, Oakley Silas, Oakley Straightlink, Oakley Gibston, Oakley Fuel Cell, Oakley Sutro, Oakley Turbine, Oakley Batvolf, Oakley Monster Dog i Oakley Holbrook sunčane naočare.

Oakley Naočare po Povoljnoj Ceni

Iako Oakley okviri i stakla ne spadaju u kategoriju jeftinijih okvira za naočare, smatraju se proizvodima sa veoma dobrom vrednošću za novac, zbog čega mnogi ljudi biraju upravo ovaj brend. Posebno može biti povoljno ako kupite odabrani komad online, jer su uslovi kupovine najpovoljniji u našoj veb prodavnici. Tako, prilikom online naručivanja, garantujemo najpovoljnije cene, 30-dnevnu garanciju povrata novca i mogućnost besplatne dostave preko 4500 dinara.