O nama

 

eOptika.rs je deo internacionalne mreže eOptika kft. Našu kompaniju eOptika kft. osnovao je Peter Lakos u Mađarskoj. A 2014. i 2015. godine osvojili smo nagradu za ''Najdraži lokalni webshop''.  Jenostavan koncept poslovanja i usluge na najvišem nivou omogućile su brzo širenje posla na tržište Engleske, Španije i Italije, gde smo jedni od vodećih u ovoj oblasti. Menadžment tim ukjučuju Katalin Hamori i Sabolcs Valner koji je izgradio i prodao ''lokalnu eBay'' platformu u Mađarskoj - Vatera.hu.

 

Peter Lakos

 

eOptika.rs je deo ekspanzije i širenja ove kompanije u skoro sve zemlje Evrope. Naš tim čine madi, energični i obrazovani ljudi. Cilj i misija poslovanja su nam da obezbedimo najbolji kvaltet proizvoda i usluga po najpovoljnijim cenama na svim tržištima gde poslujemo.

 

eOptika.rs sve proizvode kontaktna sočiva, rastvore za sočiva i kapi za oči nabavlja direktno od proizvođača. Sve proizvode šaljemo u originalnim pakovanjima BESPLATNO za porudžbine preko 3000 rsd, a uz minimalne troškove za porudžbine do 3000 rsd

 

Za sva Vaša pitanja, primedbe, sugestije, pohvale pišite nam na hello@eoptika.com ili Info@eoptika.rs biće nam drago da Vam odgovorimo u najkraćem roku.