Filtriranje

Naočare, okviri za naočare

 

Izbor naočara i ramova

Možete pregledati naš asortiman ramova. Od renomiranih brendova do ekonomičnih proizvoda, sigurno ćete pronaći onaj koji najbolje odgovara Vašem budžetu i ukusu. Takođe smo dostupni za savet ako samo pokušavate da odlučite da li su naočare ili kontaktna sočiva pravi izbor za Vas.

Izbor naočara i okvira za naočare

U našem asortimanu naočara možete pretraživati bezbroj okvira za naočare. Poznati brendovi i ekonomični proizvodi obogaćuju našu ponudu, tako da ćete sigurno pronaći onaj koji najviše odgovara vašem novčaniku i ukusu. Ako Vam je potrebna pomoć u izboru, pogledajte koji okvir naočara odgovara Vašem obliku lica, ali rado ćemo Vas videti i u budimpeštanskoj optici eOptike, gde Vam možemo lično pomoći u izboru. Takođe smo dostupni za savet ako samo pokušavate da odlučite da li su naočare ili kontaktna sočiva pravi izbor za Vas.

Da biste naručili naočare, potreban Vam je samo odabran okvir i tip stakala, kao i neke informacije koje su utvrđene tokom testa vida. Cena i vreme isporuke zavisiće od toga, a mi ćemo se potruditi da Vaše gotove naočare isporučimo na izabrano mesto preuzimanja što je pre moguće. Mi garantujemo za naše proizvode.

Stakla za naočare

U slučaju naočara, neophodno je da Vam nošenje bude udobno. Tokom izbora okvira za naočare, to se odražava i na dizajn stakala za naočare. Ne bi trebalo da budu teška ili previše debeo. Bilo da se radi o multifokalnim naočarima ili naočarima za monitor, možete naručiti istanjena stakla, tako da definitivno možete dobiti prozračne i udobne naočare o kojima ste sanjali. Ovo je posebno važno pri naručivanju naočara bez okvira, jer u nedostatku okvira, samo sočivo postaje odlučujući dodatak Vašeg lica.

Pored stanjivanja stakala za naočare, možemo pomoći u svakodnevnoj upotrebi i otpornosti sa dodatnim premazima. Premazi koji se naručuju, a zatim dodaju tokom proizvodnje naočara u zavisnosti od tipa i izbora uvećavaju cenu samih stakala. Za kupce koji često borave na vlažnim i prašnjavim mestima preporučuju se premazi za površinsku čvrstoću, prašinu, vlagu i vodoodbojnost. Tokom fizičkog rada, izgradnje ili čak vožnje biciklom u šumi, korisno je ako su naša stakla otpornija na ove izazove.

UV zaštita se ne može primeniti samo na naočare za sunce, pa ako želite da zaštitite svoj vid, vredi razmisliti i o tome. Takođe možemo dodati antirefleksni sloj na sočivo naočara. Ovaj premaz je posebno koristan na snežnim terenima, ako provodite dosta vremena u vožnji, jer prigušuje refleksiju sa površina okoline.

Multifokalne naočare

Multifokalna stakla za naočare, ili progresivna stakla, nastala su od već dobro poznatog bifokalnog brata. Ova stakla nemaju dvije fokusne tačke, već beskonačni prelaz koji nam omogućava da jasno vidimo i blizu i daleko sa jednim parom naočara. Međutim, važno je naglasiti da se to ne dešava istovremeno. Kao i sa bifokalnim staklima za naočare, tako i sa multifokalnim, morate naučiti kako da ih koristite, Vaš mozak se mora naviknuti na to. U poređenju sa bifokalnim, međutim, ne postoji oštar prelaz koji bi prouzrokovao skok slike za korisnika, i ne bi bio jasan. Odsustvo linije razdvajanja takođe ima i estetski učinak.

Naočare za monitore, naočare sa filterom za plavo svetlo

Provođenje mnogo vremena ispred ekrana može dovesti do raznih tegoba. Nesanica, suve i umorne oči, migrene i glavobolje. Naočare za monitor pružaju zaštitu od štetnih svetlosnih efekata koje emituju ekrani. Među cenama stakala za naočare najpovoljnije su naočare za monitore, koje su skoro iste kao cene običnih naočara sa dioptrijom.

U našoj internet prodavnici kombinujemo najnovije modele i jeftina rešenja, a isporuka je moguća na više načina. Tim eOptike vam želi prijatno iskustvo kupovine!

Muške naočare, okviri za naočare za muškarce

Otkrijte izbor od 4.000 muških naočara i okvira za muške naočare koji su dostupni u našim online optikama. Kupujte online lako i brzo, po cenama koje su 30-80% niže od cena u prodavnicama, u velikom broju slučajeva čak i sa plaćenom carinom!

Ženske naočare, ramovi za naočare za žene

U ponudi imamo više od 4.500 ženskih okvira za naočare i ženskih naočara. Sve naočare dolaze od poznatih proizvođača, garantujemo originalnost brendiranih naočara 100%. Znamo da nije lak izbor pronaći prave naočare, pa Vam takođe pomažemo da odaberete pravi okvir za naočare, koje idu uz Vaš oblik lica, a uz pomoć virtuelnog ogledala sa mogućnošću menjanja oblika okvira za naočare.