Garancija

Naši kupci imaju koristi od sledećih garancija eOptike.

Originalni proizvodi - Nudimo 100% originalne proizvode. Mi smo zvanični reseleri većine prodajnih brendova.
Garancija cene - Trudimo se da za naše proizvode ponudimo najpovoljnije cene u Srbiji.
Garancija povrata - kontaktna sočiva, rastvori i kapi za oči, nudimo garanciju od 30 dana bez pitanja. Sunčane naočare i naočare, možete vratiti u roku od 14 dana od dana kada dobijete kupljenu robu.

1. Originalna garancija proizvoda
Brendirani proizvodi koje nudimo su 100% originalni i od najvećih svetskih proizvođača kontaktnih sočiva, optičkih okvira i naočara za sunce. Proizvođači su renomirane kompanije iz zapadne Evrope i SAD, sa višedecenijskim iskustvom i opsežnim istraživanjima u ovoj oblasti.

Proizvodi se šalju u fabrički zatvorenom pakovanju sa priloženom brošurom. Mi isporučujemo samo proizvode koje plasiraju proizvođači u nekoliko zemalja širom sveta, odnosno isprobane, testirane i proverene proizvode.

Kvalitet proizvoda garantuje proizvođač. Mi smo zvanični reseleri većine brendova koji su u prodaji i nudimo 100% garanciju povrata novca za autentičnost proizvoda.

2. 100% garancija cene
Trudimo se da naše proizvode ponudimo po najpristupačnijim cenama u Srbiji i stalno ih ažuriramo, kako bi ostale najniže moguće cene na tržištu ili za naša očekivanja. Ukoliko na bilo kom srpskom sajtu nađete da su proizvodi koje želite da kupite kod nas jeftiniji, kontaktirajte nas i mi ćemo Vam pokriti 100% razlike u ceni. (Ovo osigurava da automatski ostanemo najjeftinija opcija. Hvala vam što nam pazite na tržište!)

Ova garancija važi samo za sočiva, rastvore, kapi za oči, okvire, naočare za sunce dostupne na našem sajtu i koje možete kupiti u srpskim optikama ili na sajtovima po ceni nižoj od naše pre kupovine. Molimo Vas da nam napišete email na info@eoptika.rs u kom ćete navesti proizvode koje ste zainteresovani da kupite, link konkurenata i mi ćemo Vam poslati kupon kod koji možete koristiti prilikom naručivanja.

Kako naši proizvodi mogu biti tako jeftini? U stvari, kontaktna sočiva, potrošni materijal, okviri, naočare za sunce su jeftini. Jednostavno rečeno, mnogo godina plaćate previše, samo da pokrijete visoke troškove Vašeg prodavca. Sistematski smo smanjili većinu naših operativnih troškova kroz automatizaciju, redizajn procesa i velike količine kupovine, kako bismo Vam ponudili najniže moguće cene. Verujemo da je takva efikasnost budućnost maloprodaje za negu očiju.

Kako možete da iskoristite 100% garanciju cene: Ako u roku od nedelju dana nakon što ste naručili kod nas, nađete isti proizvod(e) na drugom sajtu u Srbiji koji je na lageru i ima nižu cenu od naše, možete da pošaljete mejl na info@eoptika.rs sa brojem Vaše porudžbine i URL-om sajta na kome se nalazi niža cena.

Veb-sajtovi moraju da funkcionišu u Srbiji, da pravilno funkcionišu i da cena mora da bude ona koju vidite ako direktno pristupate veb-stranici, a ne preko Google Shopping-a ili bilo kog veb-sajta za poređenje cena.

U gore navedenom slučaju, nakon procene informacija koje ste nam dali, ponudićemo kupon kod za razliku u ceni koji možete da koristite pri sledećoj porudžbini. Iznos kod kupona biće razlika između cene koju ste pronašli i koju ste nam poslali na gore navedeni način, umanjen za iznos koji ste platili za proizvod u našoj prodavnici.

eOptika zadržava pravo odlučivanja o razlici i validnosti povraćaja novca.

Ostali uslovi koji se primenjuju

Garanciju cene kupac može iskoristiti do 3 puta godišnje za kupovinu kontaktnih sočiva, rastvora, kapi za oči i u granicama lične potrošnje.
Za sunčane naočare i naočare garanciju cene možete iskoristiti jednom godišnje.
Da biste zatražili kupon kod, pošaljite e-mail na info@eoptika.rs i priložite sledeće:
detalje dotičnog(ih) proizvoda: brend, tip, pakovanje, parametri;
link proizvoda gde ste našli nižu cenu;
ID (broj) Vaše porudžbine kod nas

3. Garancija vraćanja
U slučaju kontaktnih sočiva, rastvora i kapi za oči, nudimo 30-dnevnu garanciju bez pitanja za sve naše kupce. Da bi se povraćaj novca izvršio, vraćena roba mora biti neotvorena, nekorišćena, pakovanje mora biti neoštećeno i treba da rok trajanja bude dovoljan .

Pravo na otkazivanje, povraćaj novca i zamenu ne važi za isporuku proizvoda koji nisu podesni za vraćanje zbog zdravstvene zaštite ili higijenskih razloga ako ih otpečate nakon isporuke, ili koji su nakon isporuke neodvojivo pomešani sa drugim artiklima; na snabdevanje robom koja može brzo da se pokvari ili istekne. Mi definišemo prihvatljivi preostali rok trajanja kao 6 meseci ili više (sve dok Vam šaljemo artikle sa rokom trajanja od najmanje 12 meseci).

Trošak vraćanja predmeta pada na Vas. Zatim ćemo refundirati originalne troškove koje ste platili za artikle, kao i isporuku, ako vraćate celu porudžbinu. Ako vraćate samo neke, ali ne sve artikle iz porudžbine, mi Vam vraćamo troškove plaćene za relevantne artikle.

Povraćaj sredstava pokrećemo u roku od 2-3 radna dana ili manje putem istog sredstva plaćanja koje ste koristili za početnu transakciju, osim ako ste se izričito dogovorili drugačije. U svakom slučaju, nećete imati nikakve naknade kao rezultat takve nadoknade. Možemo odložiti povraćaj novca dok ne primimo robu nazad ili dok ne dostavite dokaz da ste robu poslali nazad, šta god bude pre.

U slučaju sunčanih naočara i naočara, možete ih vratiti u roku od 14 dana od dana kada ste primili kupljenu robu (ili poslednju pošiljku, ako se odnosi na robu ili više komada koji se isporučuju odvojeno).

Morate da nas obavestite o svojoj odluci da otkažete porudžbinu. Svoj zahtev možete da podnesete u skladu sa uputstvima i obrascima dostupnim na našoj web stranici ili tako što ćete nas kontaktirati putem emaila. Da biste ispoštovali rok za otkazivanje, dovoljno je da pošaljete svoju poruku pre isteka roka za otkazivanje od 14 dana i pošaljete nam artikle u roku od 5 radnih dana nakon toga.