Filtriranje

Polaroid naočare za sunce

 

Polaroid naočare za sunce

Izaberite iz širokog spektra popularnih Polaroid naočara za sunce po cenama do 30-80% nižim od cena u prodavnicama. Slobodno pogledajte naš čitav asortiman Polaroid naočara za sunce na stranici i naručite one koje Vam se najviše sviđaju uz samo nekoliko klikova, uz pomoć virtualne verzije probe naočara online, uz besplatnu dostavu na kućnu adresu.

Brendirane naočare za sunce vrhunskog kvaliteta po pristupačnoj ceni

Polaroid je jedan od najpopularnijih i dugo poznatih i priznatih brendova okvira za naočare i naočare za sunce u našoj zemlji. Njihovi proizvodi kombinuju zabavne, moderne oblike sa kvalitetom i modom. Njihovi modeli naočara za sunce takođe su postali poznati kao vodeći brend polarizovanih stakala.

Širok asortiman naše optike uključuje retro inspirisane Polaroid pilotske naočare, uzbudljive mačkaste naočare, tradicionalne okrugle naočare za sunce, kao i čistije, moderne uglaste, pravougaone i kvadratne naočare za sunce. Modeli sa ovalnim i zaobljenim ivicama upotpunjuju izbor, tako da svako zaista može da pronađe Polaroid naočare za sunce koje najbolje pristaju njegovom obliku lica i stilu.

Zašto su polarizovana sočiva dobra?

Brend Polaroid postao je poznat po pronalasku polarizovanog materijala koji se koristi u proizvodnji naočara i sočiva. Ali šta je značenje polarizacije i zašto su Polaroid naočare za sunce dobre?

Polarizovane naočare za sunce je prvi u svetu kreirao Edvin H. Land kad je izumeo polarizacioni materijal, koji se može naneti na staklo naočara za sunce, pretvarajući tako staklo i naočare u polarizovane.

Naočare za sunce sa polarizovanim materijalom filtriraju zaslepljujuće zrake svetlosti koji dolaze horizontalno, kao što je svetlost koja se odbija od vode, zemlje i raznih površina, i propuštaju samo vertikalne svetlosne zrake. Pored toga, one smanjuju odsjaj i tako omogućavaju lakše gledanje u ovakvim uslovima. Posebno dobar izbor za sport, vožnju, šetnju ili jednostavno za one čije su oči posebno osetljive na svetlost.


Snižene polarizovane naočare za sunce u asortimanu eOptika

Čekamo Vas sa izborom specijalnih Polaroid ženskih naočara za sunce, kako u našoj optici, tako i na našoj veb stranici, gde možete kupiti originalne proizvode sa popustom od 20-50%. Prodajemo samo originalne proizvode i garantujemo autentičnost proizvoda. Izaberite i dečije, kao i muške Polaroid naočare za sunce iz naše ponude, od 30-80% jeftinije od cena u prodavnicama.