Filtriranje

Guess naočare, okviri za naočare

 

Guess naočare i okviri za naočare

Svi modeli naočara govore o ležernoj eleganciji i samoizražavanju, prateći najnovije modne trendove i ispunjavajući očekivanja najvišeg kvaliteta. Budite slobodni da pogledate naš čitav asortiman Guess okvira za naočare na mreži i naručite komad koji Vam se najviše dopada u samo nekoliko klikova, čak i uz pomoć virtualnog ogledala, uz besplatnu dostavu na kućnu adresu.

Guess naočare - Za ljubitelje bezvremenog stila

Neverovatno posvećena i strastvena braća Marciano jure američki san, ostavljajući jug Francuske iza sebe da okušaju sreću u inostranstvu.

Ideja o modnoj kući rodila se u Holivudu, a braća su 1981. godine otvorila svoju prvu radnju u uvek sunčanoj Kaliforniji, i tada je rođen kultni brend.

Svetski poznata braća Marciano osnovala su brend, koji je od tada postao popularan širom sveta, kako bi zadovoljili dame. Sve svoje ženske i muške odevne proizvode i aksesoare izrađuju u duhu luksuza i kvaliteta, pa je i okvir za naočare deo asortimana.

Upotreba logotipa je postala zaštitni znak u životu brenda i pojavljuje se na naočarima, naočarima za sunce, torbama, novčanicima, kaiševima, kao i nakitu i satovima. Crveni trougao u centru sa crnom oznakom brenda je veoma prepoznatljiv simbol.

Od samog početka, brend su karakterisale posebne kampanje u kojima modeli podsećaju na svetski poznate ikone poput Brižit Bardo ili Merilin Monro.

Guess naočare - moda, stil, kvalitet

Glavne karakteristike Guess naočara su njihov šareni i elegantni dizajn. Boja okvira koja odgovara obliku lica može biti odlučujuća prilikom kupovine. eOptika nudi i braon, crne, zlatne, roze, kao i ljubičaste okvire za naočare.

Na primer, braon okvir za naočare predstavlja jednako elegantan stil, kao i crni okvir za naočare.

Oblik i tip okvira za naočare takođe je važan faktor prilikom kupovine. Znamo da nije lako izabrati pravi proizvod, pa Vam takođe pomažemo da izaberete pravi okvir uz pomoć virtuelnog ogledala.

Plastični i metalni okviri mogu se naći u kolekciji i ženskih i muških naočara. Važno je napomenuti da plastični okvir za naočare daje jednako ekskluzivan izgled kao, na primer, naočare sa metalnim okvirima zlatne boje. Ljubičasti okvir za naočare može biti savršen izbor, čak i za ekstravagantnu odeću.

Karakteristika brenda je da materijal okvira uvek predstavlja kvalitet.

Guess naočare čak i uz besplatnu dostavu

Okviri za naočare dostupni su u našoj veb prodavnici od 2300rsd. Birajte u našoj veb prodavnici, gde možete izabrati između jeftinijih i skupljih proizvoda.

Sajt nudi nekoliko opcija, tako da svako može da izabere pravi proizvod za svoj budžet. U skladu sa tržišnim okruženjem, cene se mogu kontinuirano menjati, tako da zadržavamo pravo promene cena.

Guess Monitor okvir za naočare

Naočare za monitore – poznate i kao kompjuterske naočare, naočare sa filterom za monitore ili naočare sa filterom za plavo svetlo – nisu tradicionalne naočare.

Njihova posebnost je to, što su to naočare sa nultom dioptrijom sa filterom za plavu svetlost, za one kojima nije potrebna korekcija vida, ali su zbog posla prinuđeni da provode duge sate ispred računara. U takvim slučajevima, vid postaje zamagljen, oči bole, suve su i peku.

Stakla sa premazom za filtriranje plave svetlosti mogu se naručiti uz bilo koji Guess okvir za naočare.

Guess sunčane naočare - Zaštita zdravlja naših očiju

Naš izbor ženskih i muških naočara za sunce takođe uključuje Guess naočare za sunce.

Guess ženske naočare za sunce

Naočare za sunce Guess bi Marciano

Otkrijte kolekciju sa velikim brojem originalnih Guess naočara za sunce i pronađite najprikladnije komade za sebe. Za još modela naočara za sunce posetite stranicu Guess by Marciano naočara za sunce.

Naočare Guess bi Marciano

Glavne karakteristike Guess by Marciano naočara su njihov šareni i elegantni dizajn. eOptika nudi i braon, crne, zlatne, roze i ljubičaste okvire za naočare. Guess by Marciano okviri za naočare su revolucionarni, a uz njih veoma lako ćete pokazati svoj živopisni stil.

Ekskluzivne naočare u asortimanu eOptika

Brend zauzima posebno mesto među ženskim naočarima. Što se tiče vrste okvira i materijala, kao i boje okvira i veličine stakala, možete izabrati iz veoma širokog i ekskluzivnog asortimana u našoj veb prodavnici i u našoj optici u Budimpešti. Birajte među šarenim bojama ovog proizvođača.

Nakon odabira pravog stakla za naočare, proizvod dodajte u Vašu korpu, a kada odaberete način isporuke, imate čak i mogućnost besplatne dostave, u zavisnosti od vrednosti ukupne porudžbine.