Filtriranje

Harley-Davidson naočare

 

Harley-Davidson Naočare

U našoj ponudi svako može pronaći kvalitetan Harley-Davidson okvir za naočare, koji savršeno odgovara njegovoj individualnosti. Slobodno pogledajte ceo izbor i naručite komad koji Vam se najviše dopada u samo nekoliko klikova, uz pomoć virtualnog ogledala i besplatne dostave na kućnu adresu.

Harley-Davidson - američka legenda

Ljubiteljima motocikala nije potrebno predstavljanje brenda Harley-Davidson. Oni koji prate legendarni stil i način života, sada mogu da se prepuste svom omiljenom brendu, ne samo po pitanju vozila, već i stila odevanja.

Harley-Davidson se takođe probio i u svet mode, zahvaljujući čemu su Harley-Davidson okviri za naočare sada dostupni i u našoj online prodavnici. Klasična kombinacija narandžaste i crne boje Harley-Davidson logotipa može se prepoznati bilo gde.

Glavna oblasti su naravno motocikli, ali se brend probio i na tržište sunčanih naočara i motociklističkih asesoara za naočare. Harley-Davidson okvir za naočare je pravi, moderan dodatak ne samo za ljubitelje motociklizma. U našoj ponudi svako može pronaći originalan Harley-Davidson proizvod koji mu odgovara,a da odgovara i njegovom budžetu.

Kolekcija naočara Harley-Davidson

Sportski stil, ležernost i izazov karakterišu aktuelnu kolekciju Harley-Davidson naočara, u kojima svako može pronaći stil koji mu odgovara.

Tip okvira može biti pun ili poluram, a materijal je plastika ili metal. Koji god proizvod da nam se sviđa, možemo biti sigurni da ćemo doživeti osećaj života koji predstavlja Harley-Davidson brend.

Što se tiče boje okvira naočara, možemo birati između plavih, sivih, crnih i srebrnih modela. Komadi iz kolekcije muških naočara legendarnog brenda odražavaju moderan i oštar izgled. Široki oblici se takođe mogu naći kada pretražujete po tipu okvira. Sa funkcijom filtriranja, svako može pronaći najprikladniji model, u zaista velikom izboru.

Oblik i tip okvira za naočare takođe je važan faktor prilikom kupovine. Znamo da nije lako izabrati pravi proizvod, pa Vam takođe pomažemo da izaberete pravi okvir za naočare sa virtualnim ogledalom.

Široki okvir za naočare osigurava udobno pristajanje bilo kojoj veličini lica. Nije problem ni napraviti prava stakla za široke naočare. Odabir savršenog stakla je jednako važan, kao i odabir pravog oblika okvira. Kada birate plastični ili metalni okvir, obavezno izaberite pravo staklo za svoj ram.

Informacije o okviru Harley-Davidson naočara

eOptika nudi tipove okvira za manje od 3500 dinara. Ne treba se plašiti, jer i ti proizvodi predstavljaju isti kvalitet kao i skuplje naočare. Naša veb prodavnica takođe nudi proizvode sa višom cenom. Svako može da bira između 3500 din, 5000 din ili više, u skladu sa svojim novčanikom.

U pogledu cena, cene na sajtu su uvek vodič i zadržavamo pravo promene cena.

Harley-Davidson Naočare za sunce

Jedinstveni dizajn naočara za sunce i stakala su važni u zaštiti zdravlja naših očiju. Izaberite iz naše kolekcije muških i ženskih naočara za sunce.

Izbor takođe varira u pogledu boje stakala sunčanih naočara. Crna, braon, plava i siva stakla su takođe dostupna u našoj veb prodavnici. Boja sočiva ne utiče na stepen UV filtriranja.

Među proizvodima koji su dostupni u kolekciji brendova naočara za sunce Harley-Davidson, takođe možete pronaći okrugle i četvrtaste oblike. Pretraživanje između proizvoda nudi jednostavan i brz način da odaberete proizvod koji odgovara Vašoj individualnosti.

Naočare za monitor - Naočare za filtriranje plave svetlosti

Naočare za monitore – poznate i kao kompjuterske naočare, naočare sa filterom za monitor ili naočare sa filterom za plavo svetlo – nisu tradicionalne naočare.

Njihova posebnost je što su to naočare sa nultom dioptrijom ili bez dioptrije sa filterom plave svetlosti za one kojima nije potrebna korekcija vida, ali su zbog posla prinuđeni da provode duge sate ispred računara. U takvim slučajevima, vid postaje zamagljen, oči bole, suve sui peckaju.

Međutim, upotreba zaštitnih naočara za monitor nije korisna samo za povećanu svakodnevnu upotrebu računara, televizori, tableti i pametni telefoni takođe emituju velike količine štetne plave svetlosti, od koje naočare za monitor ili naočare sa filterom za plavo svetlo takođe pružaju zaštitu onima koji mnogo sede ispred bilo kog monitora i time se izlažu dejstvu štetne plave svetlosti.

Sočiva sa premazom za filtriranje plave svetlosti mogu se naručiti nakon što odaberete bilo koji Harley-Davidson ženski ili muški okvir za naočare.