Filtriranje

Versace naočare za sunce

 

Versace naočare za sunce

Versace naočare za sunce predstavljaju elegantan italijanski stil i kultnu estetiku dizajna, u kojoj se istovremeno mogu naći klasični mitološki motivi i raznovrsni savremeni oblici i trendovi. Pronađite savršene moderne Versace naočare za sunce u našoj ponudi, po cenama koje su čak 30-40% niže od cena u prodavnicama.

Snaga, samopouzdanje, karakter, inspiracija za ceo život

Italijansku luksuznu modnu kompaniju osnovao je Gianni Versace 1987. godine. Prvi butik otvoren je u Milanu, na Via Della Spiga, sa velikim uspehom. Versace dizajnira i distribuira premium i luksuznu odeću, modne predmete, dodatke, nakit, parfeme i kućni nameštaj. Danas se smatra jednim od najpoznatijih pionira modne industrije u svetu.

Njihovi luksuzni predmeti često crpe inspiraciju iz antičke istorije i grčke mitologije, samo pomislite na logo koji prikazuje tipičnu Meduzinu glavu. Interesantna stvar o poreklu logotipa je da je inspirisan Meduzom prikazanom na ruševinama u Ređo Kalabriji, gde su se braća Versace mnogo igrala u detinjstvu. Đani je odabrao figuru Meduze jer je verovao da će njegova modna kompanija imati isti uticaj na ljude kao što je Meduza imala na muškarce. Jednom kada se zaljubite, nikada nećete biti oslobođeni.

U njihovoj ponudi nalaze se i Versace okviri za naočare i Versace modeli naočara za sunce, kako u ženskoj tako i u muškoj verziji. Muški modeli sunčanih naočara daju hrabar, moćan i samouveren izgled, ništa manje od ženskih naočara za sunce, koje su zaista definisane prelepim kristalima, jedinstvenim ukrasima, paletama boja i dizajnom. Oblik njihovih ramova je zaista raznolik, u našem asortimanu možete pronaći geometrijske, okrugle, pilotske, kvadratne ili mačkaste. Izaberite iz asortimana Versace naočara za sunce za žene i za muškarce u našoj optici i pronađite modele naočara koji Vama najviše odgovaraju, sada po zaista pristupačnim cenama.

Zašto su polarizovane Versace naočare za sunce dobar izbor?

Modeli polarizovanih sunčanih naočara filtriraju zaslepljujuće zrake svetlosti koji dolaze horizontalno, kao što je svetlost koja se odbija od vode, zemlje i raznih površina. Štaviše, smanjuju odsjaj i tako nam pružaju lakše gledanje. Mogu biti odličan izbor ako se bavite sportom, vozite, šetate ili, na primer, pecate.

Originalne brendirane naočare za sunce po nenadmašnoj ceni

Kupite originalne Versace naočare i naočare za sunce uz posebne popuste i pronađite modele koji najbolje odgovaraju Vašoj ličnosti. Postoji mnogo online prodavnica koje distribuiraju i prodaju optičarske proizvode, ali je važno da kupujete samo od pouzdanih i proverenih prodavaca. Naša optika prodaje samo originalne proizvode, garantujemo za autentičnost proizvoda. Vaše naočare izrađuju naši kvalifikovani i iskusni optičari, za koje je važno da dobijete najkvalitetnije proizvode.