Filtriranje
Cena (RSD)
1 950 din - 4 500 din
Kolekcija
Na lageru?
Marka
Veličina
Širina stakla
48 - 57
Materijal okvira
Oblik okvira
Boja okvira
Tip okvira

Naočare za kompjuter

 

52Proizvod

Berkeley naočare za kompjuter AC27

Kolekcija:
Žene
3 300 din
Na lageru

Berkeley naočare za kompjuter 995 A

Kolekcija:
Muškarci, Žene
4 500 din
Na lageru

Berkeley naočare za kompjuter CP123C

Kolekcija:
Žene
3 300 din
Na lageru

Berkeley naočare za kompjuter A93

Kolekcija:
Muškarci, Žene
3 300 din
Na lageru

Berkeley naočare za kompjuter 604 F

Kolekcija:
Muškarci, Žene
4 500 din
Na lageru
 

Naočare za kompjuter sa plavim svetlom - naočare sa zaštitom sa filterom za plavu svetlost

Šta su računarske naočare i kome se preporučuju?

Kompjuterske naočare, poznate i kao PC naočare, naočare sa filterom za monitore ili naočare sa filterom plave svetlosti, nisu tradicionalne naočare. Njihova osobenost je u tome, što su opremljeni filterom za plavo svetlo, dostupne sa ili bez dioptrije, bez dioptrije za one kojima nije potrebna korekcija vida, ali su zbog posla prinuđeni da provode duge sate ispred računara. To može dovesti do zamagljenog vida, bola u očima, peckanja i osećaj peska u očima. Pored toga, očni simptomi su često praćeni glavoboljom, bolom u vratu ili leđima. Ovi simptomi se ukratko nazivaju sindromom uzrokovanim radom na računaru ili sindromom kompjuterskog vida (skraćeno CVS). Da bi se ovo izbeglo, svakodnevna upotreba naočara ispred monitora, tj. nošenje naočara sa filterom plave svetlosti, je neprocenjiva.

Korišćenje naočara sa filterom za plavo svetlo

Njihova upotreba smanjuje simptome izazvane zračenjem plave svetlosti tokom rada, smanjuje suvoću očiju, omogućava udobno nošenje ispred ekrana i pomaže u neophodnoj pravilnoj nezi i zaštiti očiju. Dodatne prednosti su bolji san i manje bolova u očima na kraju dana.

Cena naočara sa filterom za plavo svetlo

Što se tiče cene, računarske naočare koštaju koliko i jeftiniji par naočara. Stoga je cena naočara sa filterom za plavo svetlo povoljna, posebno ako ih kupite na eOptika, njihova cena je delić cene u prodavnici.

Promocija kompjuterskih naočara

Ženske i muške kompjuterske naočare protiv plave svetlosti, naočare sa filterom plave svetlosti iz eOptike, brzo, ekonomično, jednostavno - isprobajte ih odmah!

Kompjuterske naočare sa ili bez recepta

Kompjuterske naočare, poznate i kao PC naočare, naočare sa filterom za monitor ili naočare sa filterom za plavo svetlo, nisu tradicionalni uređaji za korekciju vida. Njihova specijalnost je što su njihova sočiva opremljena da filtriraju plavu svetlost. Verziju bez dioptrije mogu da nose oni, kojima nije potrebna korekcija vida, ali stakla sa dioptrijom su dostupna i sa slojem filtera plave svetlosti.

Kompjuterske naočare filtriraju i sprečavaju štetna, visokoenergetska ljubičasto-plava svetla kojima smo svakodnevno okruženi. Ovu svetlost emituju kompjuterski monitori, ekrani mobilnih telefona, televizori, pa čak i LED osvetljenje. Kompjuterske naočare pomažu u zaštiti zdravlja očiju i vida od ove svetlosti.

Stakla sa filterom plave svetlosti

Naočare sa filterom plave svetlosti, poznate i kao kompjuterske naočare, naočare za monitor ili PC naočare.

Gejmerske naočare - Naočare sa filterom plave svetlosti

Igrajte pametno! Razmislite o zdravlju svojih očiju tokom dugih sati provedenih pred ekranom! Naručite računarske naočare sa sočivima za filtriranje plave svetlosti, sa ili bez dioptrije.

Umesto da tražite kupone za naočare za računar ili naočare sa filterom plave svetlosti, kupite ih online, uvek po promotivnoj ceni kod nas!

Zašto odabrati eOptiku?

  • Originalni proizvod - Nudimo samo kvalitetne, originalne proizvode najboljih proizvođača.
  • Garancija cene - Ako ste u trenutku kupovine mogli da kupite proizvod po nižoj ceni od lokalne web prodavnice nego kod nas, mi ćemo Vam vratiti 100% razlike u ceni.
  • Jednostavno, brzo - Nakon naručivanja proizvoda, kontinuirano Vas obaveštavamo o statusu Vaše porudžbine i isporučujemo Vam proizvode u najkraćem mogućem roku. Odgovaramo na Vaša pitanja u roku od 24 sata.
  • Bezbedno - Nudimo 14-dnevnu garanciju povrata novca za sve naočare, okvire ili naočare za sunce kupljene u našoj web prodavnici i 365-dnevnu garanciju povrata novca na kontaktna sočiva.