Filtriranje

Ray-Ban naočare za sunce

 

Ray Ban naočare za sunce

Ray Ban decenijama pravi moderne i kultne modele naočara za sunce, i nemaju nameru da još dugo nestanu sa scene. 

Birajte iz širokog izbora Ray Ban naočara za sunce na internetu po cenama do 30-80% nižim nego u prodavnicama! Naručite model koji vam se najviše sviđa uz samo nekoliko klikova ili probajte virtualnu verziju naočara online, uz besplatnu dostavu na kućnu adresu.

Ray Ban: stil koji obuhvata generacije

Ray Ban okviri za naočare i modeli naočara za sunce su bezvremenski klasik koji je stvorila optička kompanija Bausch + Lomb 1930-ih. Prve Ray Ban naočare za sunce naručile su američke vazduhoplovne snage i napravljene su za pilote. Trebalo je razvitij specijalne naočare za sunce, što je na kraju rezultiralo kreiranjem pilotskih naočara za sunce Ray Ban sa zelenim sočivima, Ray Ban Aviator.

Kasnije, 1952. godine, nastaje model sunčanih naočara Ray Ban Wayfarer, koji je ubrzo postao omiljen kod holivudskih zvezda poput Odri Hepbern, Merilin Monro, Džeka Nikolsona ili Džejmsa Dina. Jedan od vrhunaca 1980-ih bilo je ponovno kreiranje Ray Ban Clubmaster-a, koji je ponovo osmislio stil okvira Browline, koji su se pojavili kasnih 1940-ih sa malo opuštenosti, neobičnim dizajnom i zaista prepoznatljivim oblikom stakala. Takođe je treba pomenuti još jedan klasik, Ray Ban heksagonalni okvir, koji ima šestougaoni, zaista uski metalni ram.

Dame mogu da pregledaju asortiman Ray Ban ženskih naočara za sunce, dok muškarci mogu da biraju između elegantne kolekcije Ray Ban muških naočara za sunce. Popularne su i dečije naočare za sunce Ray Ban, koje omogućavaju celoj porodici da nosi proizvode kultnog brenda. Istražite kolekciju od skoro 1500 Ray Ban naočara za sunce i pronađite originalni model Ray Ban naočara za sunce koji je pravi za Vas. Ako razmišljate o kupovini dioptrijskih naočara za sunce, naši optičari u Budimpešti mogu vam ponuditi kompletnu pomoć.

Zašto su polarizovana stakla za sunčane naočare dobra?

Mnoge Ray Ban naočare za sunce imaju polarizovana stakla, koja filtriraju odsjaj horizontalnih zraka svetlosti, kao što je svetlost koja se odbija od vode, zemlje i drugih površina. Takođe smanjuju odsjaj, dajući nam mnogo bolje vizuelno iskustvo. Mogu biti odličan izbor za bavljenje sportom, vožnju, šetnju ili pecanje, na primer.