All in One Light (250 ml)

Tečnosti za sočiva
620 RSD
U toku je preuzimanje informacija o stanju na zalihama.
Nije dostupno za kupovinu!

Podaci

Brend
All in One
Proizvođač
CooperVision
Veličina pakovanja
120 és 360 ml között
Tip
Multifunkcionalna (meka sočiva)
Brojčana stavka
AIOL250

Detalji

All in One Light (250 ml), kontaktlencse folyadék tokkal 


TÖBBFUNKCIÓS FOLYADÉK ÉRZÉKENY SZEMRE 

Minden típusú lágy kontaktlencséhez, beleértve a szilikon-hidrogél lencséket is.

 

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 

Tisztít, fertőtlenít, tárol, nedvesít, síkosít, öblít és eltávolítja a lerakódásokat.

 A LEGTÖBB, KONTAKTLENCSE VISELÉSHEZ HASZNÁLHATÓ

 

PROBLÉMÁT A KONTAKTLENCSE ÁPOLÁSI UTASÍTÁSOK FIGYELMEN KÍVÜL HAGYÁSA OKOZZA.

Használja a kontaktlencsét felíró szemész szakorvos vagy optometrista által ajánlott folyadékot.

A problémák elkerülése és a komfortos viselés érdekében fontos, hogy az 1.2. és 3. lépést minden nap elvégezze.

1. lépés - tisztítás A lencsék eltávolítása előtt alaposan mossa meg, öblítse le és szárítsa meg a kezeit. Helyezze a lencsét a tenyerébe, és cseppentsen rá néhány cseppet a többfunkciós folyadékból. Óvatosan dörzsölje ujjbegyével a lencse mindkét oldalát körülbelül 15-20 másodpercig.

2. lépés - öblítés Tisztítás után öblítse le a lencséket a többfunkciós folyadékkal.

3. lépés - fertőtlenítés Vegye le a kontaktlencsetartó tok fedelét, és helyezze a bal lencsét a bal oldali, a jobb lencsét pedig a jobb oldali tartóba, majd töltse fel a tokot a többfunkciós folyadékkal a belső peremig és szorosan zárja vissza a fedelet. Hagyja a lencsét a folyadékban legalább 4 órán át vagy egész éjszakára.

Hosszabb tárolási idő - 7 nap vagy több esetén - a lencséket ajánlott újra fertőtleníteni.

A KONTAKLENCSETARTÓ TOK TISZTÍTÁSA A lencsetartó tokot a használatot követően alaposan öblítse ki a többfunkciós folyadékkal vagy steril sóoldattal, és hagyja megszáradni. 

Ne használjon szappant vagy mosószert. A kontaktlencsetartó tokot használaton kívül szárazon kell tartani és a kontaktlencsét felíró szemész szakorvos vagy optometrista ajánlása szerinti gyakorisággal kell cserélni. Ne öblítse le a kontaktlencsét vagy a kontaktlencsetartó tokot csapvízzel.

KÉNYELMES VISELÉS A lencsék kényelmes viselésének és megfelelő nedvesedésének biztosítása érdekében a szemre helyezés előtt cseppentsen néhány csepp többfunkciós folyadékot a lencse mindkét oldalára.


FIGYELMEZTETÉS!

NE HASZNÁLJON EGYSZERRE TÖBBFÉLE FOLYADÉKOT.

A kontaktlencse viselése közben szembe cseppentett gyógyszerek használata előtt kérje ki a kontaktlencsét felíró szemész szakorvos vagy optometrista tanácsát. Ne használja, ha sérült az eredeti zárófedél. Irritáció esetén azonnal hagyja abba a használatot, távolítsa el a lencséket és keresse fel a kontaktlencsét felíró szemész szakorvost vagy optometristát. A felnyitást követő három hónap elteltével ne használja tovább a folyadékot. A kontaktlencse- ápoló termékek gyermekek elől elzárva tartandók. A kontaktlencsék tárolása közben ne vegye le a tároló tok fedelét. Ne érintse a flakon adagoló nyílását semmilyen felülethez.

Használat után mindig zárja vissza a flakon fedelét. 4 °C és 30 °C között tárolandó. Ne öblítse le a kontaktlencsét vagy a kontaktlencsetartó tokot csapvízzel. A kontaktlencsetartó tokot rendszeresen tisztítani, és a kontaktlencsét felíró szemész szakorvos vagy optometrista által ajánlott gyakorisággal cserélni kell.

Szemei biztonsága érdekében ne használja fel újra a folyadékot. Ha a lencséket 7 napnál hosszabb ideig tárolja a folyadékban, a fertőtlenítési eljárás megismétlése ajánlott. Ne használja a flakonon és dobozon feltüntetett lejárati idő után.

Fertőtlenítés során a kontaktlencsetartó tokot tartsa vízszintes pozícióban és biztonságos helyen (gyermekek elől elzárva).

 

Összetétel: PHB, Sodium Chlorde, Sodium Phosphate

Mišljenje

Prijavite se za naš newsletteri budite među prvima koji će saznati za naše promocije i vesti