AoSept Plus with HydraGlyde (4x360 ml)

Tečnosti za sočiva
5 230 RSD
U toku je preuzimanje informacija o stanju na zalihama.
Nije dostupno za kupovinu!

Podaci

Brend
AoSept
Proizvođač
Alcon
Veličina pakovanja
360 ml felett
Tip
Peroxidos
Brojčana stavka
ASPWHG4X360

Detalji

Fontos figyelmeztetés! Az AOSEPT® PLUS HydraGlyde® oldat teljesen más, mint egy multifunkciós ápolószer! Ezért nagyon fontos, hogy kövesse a termék használatával kapcsolatos információkat illetve szemorvosa / illesztője utasításait.

EZ AZ ISMERTETŐ FONTOS, A TERMÉK HASZNÁLATÁRA VONATKOZÓ, VALAMINT BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓKAT TARTALMAZ. KÉRJÜK, OLVASSA EL FIGYELMESEN ÉS ŐRIZZE MEG, HOGY SZÜKSÉG ESETÉN A JÖVŐBEN IS HASZNÁLNI TUDJA! A NEM MEGFELELŐ LENCSEÁPOLÁS SÚLYOS SZEMÉSZETI PROBLÉMÁKAT EREDMÉNYEZHET.

Az AOSEPT® PLUS lencseápoló rendszer HydraGlyde® nedvesítő mátrix-szal az összes lágy kontaktlencse, beleértve a szilikon-hidrogél kontaktlencsék tisztítására, fertőtlenítésére, fehérje eltávolítására, valamint tárolására alkalmas.
Az AOSEPT® PLUS lencseápoló rendszer részei: AOSEPT® PLUS tisztító és fertőtlenítő oldat HydraGlyde® nedvesítő mátrix-szal, és az AOSEPT® PLUS lencsetartó tok részei az átlátszó tartály, a lecsavarható tetőhöz kapcsolódó lencsetartó (kosár) és az aljához rögzített AODISCA közömbösítő katalizátor korong.

Győződjön meg használat előtt arról, hogy a tok tartalmazza az AODISC-et, mivel ez nélkülözhetetlen a hidrogén-peroxid közömbösítéséhez. Az AOSEPT® PLUS oldatot és az AOSEPT® PLUS lencsetartó tokot mindig együtt kell használni. A konzerválószer-mentes, vizes AOSEPT® PLUS oldat HydraGlyde nedvesítő mátrix-szal 3%-os hidrogén-peroxidot, foszfonsavat (stabilizátor), nátrium-kloridat, foszfátot (puffer rendszer) poloxamert (felületaktiv anyag) és HydraGlyde nedvesítő mátrix-ot (EOB0-21*. polioxietilen-polioxibutilén) tartalmaz.

STERILE A  Aszeptikus gyártástechnológiával készült.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

 1. Mosson kezet és törölje kezeit egy tiszta törölközővel szárazra!
 2. Nyissa ki az "L" jelzésű lencsetartót, és helyezze a bal lencsét a domborulatra! Csukja be a lencsetartó tokot, ügyelve arra, ne csípje be a lencsét a tartóba!
 3. A jobb oldali lencséjével ismételje meg a folyamatot, helyezze azt az "R" jelölésű lencsetartóba!
 4. Nyissa ki az AOSEPT® PLUS flakont, a lehajtható flakontetőt hajtsa hátra, hogy ne legyen útban!
 5. Alaposan öblítse le a lencsetartóban lévő lencséket 5 másodpercen keresztül AOSEPT® PLUS oldattal!
 6. Töltse fel a tartályt AOSEPT® PLUS oldattal a jelölésig! NE TÖLTSÖN BELE KEVESEBBET VAGY TÖBBET!
 7. Helyezze be a lencsetartót az AOSEPTA PLUS tartályba és zárja bőségesen mossa ki steril vízzel vagy sóoldattal! le! Ne rázza fel a tartályt!
 8. A lencsetokot álló helyzetben tárolja!

Amennyiben buborék szivárgás észlelhető a lencsetok tetején lévő lyukból, ez elbomlatlan AOSEPT® PLUS oldat jelenlétére öntse ki az oldatot a lencsetartó tokból és mossa le a kiszivárgott oldatot arról a felületről, ahol az AOSEPT® PLUS tartályt és lencsetartó kosarat steril sóoldattal! Mosson alaposan kezet, mielőtt a lencsékhez vagy a szeméhez nyúlna! ISMÉTELJE MEG A FENT LEÍRT FERTŐTLENÍTÉSI FOLYAMATOT!

9. A lencséket áztassa minimum 6 órán vagy egész éjszakán keresztül, hogy az oldat közömbösítése megtörténjen.
10. Vegye ki a lencséket a lencsetartóból!
11. Lencséi készek a viselésre.
12. Öntse ki a használt oldatot, öblítse ki az AOSEPT® PLUS tokot és lencsetartó kosarat steril sóoldattal! - NE HASZNÁLJON CSAPVIZET VAGY EGYÉB NEM STERIL FOLYADÉKOT!
13. A lencsetartó kosarat és a tartályt egymástól külön hagyja levegőn megszáradni.
14. Amennyiben a fertőtlenítést/közömbösítést követően nem kívánja azonnal használni a lencséket, akár 14 napig is tárolhatja a közömbösített AOSEPT® PLUS oldatban, lezárt AOSEPT® PLUS tok esetén. Ezt követően a lencsék felhelyezése előtt az AOSEPT® PLUS-szal végezze le a tisztítási és a fertőtlenítési folyamatot.

Amennyiben illesztője úgy javasolja:

 • Szembe helyezés előtt öblítse le a lencséket steril sóoldattal!

KONTRAINDIKÁCIÓK (mikor ne használja a lencséket)

Ne használja az összetevők bármelyikével szembeni allergia esetén!
Soha ne használja az AOSEPT® PLUS oldatot hővel történő fertőtlenítéshez!

ÓVINTÉZKEDÉSEK

 • A lejárati időn túl ne használja!
 • Első használat előtt ellenőrizze a flakon zárófóliájának épségét! Sérült fólia esetén ne használja a készítményt!
 • Használat után a flakon lehajtható kupakját zárja vissza!
 • Felbontás után 3 hónapig használható, ezt követően a megmaradt oldatot dobja el!
 • Soha ne érintse a flakon cseppentőjének végét semmilyen felszínhez az oldat befertőződésének veszélye miatt!
 • Minden egyes új flakon AOSEPT® PLUS oldathoz a flakonhoz melléklet új AOSEPT® PLUS lencsetartó tokot használjon!
 • 25°C alatt tárolandó.
 • Az AOSEPT® PLUS oldatot mindig 15°C és 25°C közötti hőmérsékleten használja, mert a közömbösítés 15°C alatt 6 óránál hosszabb időt vehet igénybe.
 • A közvetlen napsugárzástól védve tárolandó!
 • Ápolószerváltás előtt konzultáljon illesztőjével!

FIGYELMEZTETÉSEK:

 • SOHA NE PRÓBÁLJA MEG LENCSÉIT AZ AOSEPT® PLUS OLDATTAL A KEZÉBEN MEGTISZTÍTANI VAGY LEÖBLÍTENI! A KÖZÖMBÖSÍTETLEN OLDATTAL TÖRTÉNŐ ÉRINTKEZÉS A BŐR ENYHE, ÁTMENETI. ELSZÍNEZŐDÉSÉT (KIFEHÉREDÉSÉT) OKOZHATJA.
 • SOHA NE PRÓBÁLJA MEG LENCSÉIT KÜLÖN TISZTÍTÓ OLDATTAL MEGTISZTÍTANI, MIVEL A TISZTÍTÓSZER MARADÉKA HABZÁST, ÉS AZ OLDATNAK A LENCSETOKBÓL VALÓ KIFOLYÁSÁT EREDMÉNYEZI.
 • KIZÁRÓLAG A MELLÉKELT AOSEPT® PLUS LENCSETOKOT HASZNÁLJA! SEMMILYEN MÁS TOKOT NE HASZNÁLJON!
 • Mindig győződjön meg a lencse felhelyezése előtt arról, hogy a lencséket legalább 6 órán keresztül a mellékelt lencsetartóban tartotta (közömbösítési folyamat). A KÖZÖMBÖSÍTETLEN AOSEPT® PLUS OLDAT NAGYON HATÉKONY FERTŐTLENÍTŐ SZER, AMELY a szemmel érintkezésbe lépve ÉGŐ ÉRZÉST OKOZ. Ha véletlenül közömbösítés nélkül kerül a szemébe a lencse, azonnal vegye ki, a szemét pedig nyitott állapotban bőségesen mossa ki steril vízzel vagy sóoldattal!

A lencsét felhelyezés előtt újra fertőtlenítse ki!

 • Mindig friss AOSEPT® PLUS oldatot használjon, soha ne használja újra a már használt oldatot, mivel ebben az esetben a fertőtlenítő hatás már nem biztosított.
 • SOHA ne töltse át az AOSEPT® PLUS másik flakonba!
 • SOHA ne hígítsa vagy vegyítse az AOSEPT® PLUS oldatot más oldattal, a hatékonyság megváltozása miatt.
 • SOHA NE KERÜLJÖN LENCSÉJE ÉRINTKEZÉSBE NEM STERIL OLDATTAL (BELEÉRTVE A CSAPVIZET ÉS NYÁLAT) A MIKRÓBÁS FERTŐZÉS VESZÉLYE MIATT, MELY MARADANDÓ SZEMKÁROSODÁSHOZ VEZETHET.
 • GYERMEKEK ELŐL ELZÁRVA TARTANDÓ!
 • A közömbösítetlen AOSEPT® PLUS oldat lenyelése esetén azonnal igyon nagy mennyiségű vizet és konzultáljon kezelőorvosával!
 • Konzultáljon kezelőorvosával vagy kontaktlencse illesztőjével, mielőtt bármilyen gyógyszert használna a kontaktlencse viselésével egyidejűleg!

MELLÉKHATÁSOK:

Ha a készítmény használata során tartós diszkomfort érzés vagy irritáció lépne fel, távolítsa el a lencséket, függessze fel a készítmény használatát és konzultáljon illesztőjével!

KISZERELÉS:

A szűréssel STERILIZÁLT AOSEPT® PLUS oldat HydraGlyde® nedvesítő mátrix-szal 90 ml-es és 360 ml-es kiszerelésben kapható. Minden flakon HydraGlyde-ot tartalmazó AOSEPT® PLUS oldat ADDISC-et tartalmazó lencsetartó tokkal kerül forgalomba.

 

Mišljenje

Prijavite se za naš newsletteri budite među prvima koji će saznati za naše promocije i vesti