Artelac Splash MDO (10 ml),műkönny

Szemcsepp
660 RSD
U toku je preuzimanje informacija o stanju na zalihama.
Nije dostupno za kupovinu!

Podaci

Brend
Artelac
Proizvođač
Bausch & Lomb
Veličina pakovanja
10 ml
Tip
Veštačke suze
Može se koristiti po otvaranju
6 meseci
Brojčana stavka
ART_SPL_10_ML

Detalji

Artelac Splash MDO, 10ml szemcsepp

_x000D_

Betegtájékoztató

_x000D_

Természetes módon frissíti és nyugtatja a száraz szemet, enyhíti a fáradt, irritált, vagy akár könnyező szem tüneteit. Az innovatív tartósítószer mentes, több adagos rendszerrel (PFMD) az Artelac Splash biztosítja a tartósítószer mentes oldatok minden előnyét több adagos tartályban. Az Artelac Splash egy csepp természetes frissesség, mely azonnali hidratáltságot biztosít a szemnek.

_x000D_

Ha dolgozik, vagy szabadidejét tölti, a külső 
• Az Artelac Splash kristálytiszta szemészeti oldat
• Az Artelac Splash a felbontást követően 6 hónapig használható
• Az Artelac Splash természetes hialuronsav-polimert tartalmaz (nátrium-hialuronát formájában), ami megtalálható az egészséges emberi szemben és a természetes könnyfilmben is.
• Az Artelac Splash egyaránt alkalmas a lágy és kemény kontaktlencsék nedvesítésére és újra nedvesítésére a viselés során is és egész nap érzékelhetően kényelmesebbé teszi azok viselését. 
• Az Artelac Splash könnyen használható, jól tolerálható és biztonságos.

_x000D_

Kérjük, figyelmesen olvassa el ezeket az utasításokat – fontos információkat tartalmaznak a termék használatáról. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, forduljon gyógyszerészéhez, kezelőorvosához vagy keressen meg bennünket.

Az oldat 0,24% hialuronsavat (nátrium-hialuronát formájában), valamint segédanyagként steril vizet, nátrium-kloridot, kálium-kloridot, dinátrium-foszfát-dodekahidrátot és nátrium-dihidrogén-foszfát-dihidrátot tartalmaz. Az oldat tartósítószert nem tartalmaz.

_x000D_

Az Artelac Splash 10 ml szemcseppet tartalmazó kiszerelésben kapható. 
A szem nedvesítésére, valamint a lágy, illetve kemény kontaktlencsék nedvesítésére és újranedvesítésére, viselésük alatt. 

_x000D_ _x000D_

  • Az Artelac Splash leginkább a külső környezeti tényezők által kiváltott száraz szem felfrissítésére és nedvesítésére használható. Ezeket a tényezőket gyakran befolyásolja az életmód és a környezet, úgy mint a túlzott számítógéphasználat, a beltéri kontrollált levegőjű környezet, a pislogás hiánya, a cigarettafüst, valamint a szeles külső környezet.

_x000D_

  • Bizonyos gyógyszerek (pl. fogamzásgátlók, antihisztaminok, béta-blokkolók, görcsoldók és vízhajtók), bizonyos betegségek vagy bizonyos szemcseppekben lévő tartósítószerek szintén fontos szerepet játszhatnak a szemszárazság kialakulásában.

_x000D_

  • Az Artelac Splash hidratálja a szemet, a szemszárazság legfontosabb tüneteinek - mint a szárazság érzés, irritáció, vagy szemfáradtság, idegentest érzés, vagy túlzott könnyezés - enyhítése érdekében.

_x000D_

  • A termék jellemzői miatt a krónikus szemszárazságban szenvedők is eredményesen használhatják a készítményt.

_x000D_ _x000D_

Milyen gyakran kell használni az Artelac Splash-t?
Juttasson egy csepp Artelac Splash –t a szemébe, amikor szükségesnek érzi. Mivel az Artelac Splash nem tartalmaz tartósítószert, minden nap és szükség szerint bármikor használható. 

_x000D_

Fontos információk az Artelac Splash használatával kapcsolatban
Ritkán a készítmény túlérzékenységi reakciót, nagyon ritkán pedig helyi allergiás reakciókat okozhat. Ilyen esetekben a kezelést abba kell hagyni.
Ne használja a készítményt, ha túlérzékeny a készítmény bármely összetevőjére.
Súlyos szaruhártya károsodásban szenvedő betegekre vonatkozó biztonsági információ: nagyon ritkán kalcium-foszfát lerakódások kialakulását jelentették a szaruhártyán a foszfát-tartalmú szemészeti készítmények alkalmazása alatt.
A tolerálhatóság növelése érdekében az Artelac Splash nem tartalmaz tartósítószert. A pumpamechanizmus lehetővé teszi, hogy az Artelac Splash-t a felnyitást követően 24 héten (6 hónapon) keresztül használják. Kérjük, ne használja az Artelac Splash–t a lejárati dátum után. 

_x000D_

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az első alkalmazás során - illetve ha a palackot hosszabb ideig nem használja - az alkalmazás előtt pumpálást kell végezni. Az oldat pumpálása során a palackot a csepegtető véggel lefelé kell tartani.
Az Artelac Splash szabadalmaztatott pumpamechanizmusa lehetővé teszi, hogy a csepp tartósítószer mentes legyen. Emiatt másképp nézhet ki, mint a korábban használt cseppentő üvegek.
Dr. Gerhard Mann Chem.-pharm. Fabrik GmbH

_x000D_

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

_x000D_

Mišljenje

Prijavite se za naš newsletteri budite među prvima koji će saznati za naše promocije i vesti