Biotrue ONEday for Presbyopia (30 sočiva)

Kontaktna sočiva
3 713 RSD
3 360 RSD
-9%
BC
PWR
ADD
kom
BC
PWR
ADD
kom
- +
BC
PWR
ADD
kom
- +
Informacije o zalihama će biti dostupne nakon odabira parametara.

Podaci

Bazna krivina
8.6
Brend
Biotrue
Vreme nošenja
Dnevna
Proizvođač
Bausch & Lomb
UV filter
Igen
Sočiva/kutijica
30
Propustljivost kiseonika
42
Stepen vlažnosti
78
Kategorije
Multifokalna
Materijal
Nesofilcon A (22%)
Prečnik
14, 2 mm
Dodatak
Low (+0.75 - +1.50) ,High (+1.75 - +2.50)
Multifokalna sočiva
Igen
Brojčana stavka
BIOTODFP30

Detalji

Biotrue ONEday for Presbyopia (30 db) napi kontaktlencse

Kiszerelés: 30 db / doboz

Hordási idő: napi

Termék jellemzők:

  • egész napon át tartó kényelmet biztosít
  • biztosítja a nyitott szem számára szükséges oxigénszintet
  • víztartalma a szaruhártyáéhoz igazodik
  • működése a könnyfilm lipidrétegéhez hasonló
  • az első HyperGel™ alapanyagú kontaktlencse
  • a Bausch + Lomb új bio-inspirációs fejlesztése

Biotrue OneDay for Presbyopia multifokális kontaktlencsék különösen a presbyopia korrigálására lettek létrehozva. A Presbyopia vagy időskori presbyopia a negyvenedik életév környékén kezdődhet el, és a test természetes elöregedésével párhuzamosan folyamatosan romolhat a látás képessége, mert nem képes a a közeli tárgyakra összpontosítani.

Három optikai zóna

Biotrue ONEday for Presbyopia kontaktlencse effektív eszköze a látás korrekciójára minden távolságon. A speciális 3 zóna kialakítás felhasználja a szem természetes tulajdonságait, amikor a közeli vagy távoli tárgyakra történik a fókuszálás. A személyes optikai zónák koncentrikus körökben helyezkednek el, a belső kör a közeli tárgyakra történő fókuszálást, míg a külső kör a távoli tárgyakra teszi lehetővé a fókuszálást.

Magas víztartalom – kényelmes viselet

A Biotrue OneDay for Presbyopia kontaktlencsék HyperGel technológiával, és Nesofilcon A anyagból készültek, kombinálva a klasszikus hidrogél és szilikon hidrogél anyagok tulajdonságait – a magas víztartalmat és az oxigénáteresztő képességet. A HyperGel technológia a kontaktlencsék felső rétegén fejti ki hatását, és egy lipid réteget hoz létre, ami megvédi a szemeket a kiszáradástól. Ezeknek a lencséknek a víztartalma 78%, ami megegyezik a szaruhártya víztartalmával.

HyperGel

A Biotrue ONEday napi kontaktlencsék HyperGel anyagból készülnek, ami hidrogél és szilikon hidrogél összetevők egyesítéséből keletkezik. Ez az anyag-kombináció nagyon magas víztartalmat és jó oxigénáteresztő képességet biztosít a kontaktlencséknek. A HyperGel technológia aktív részecskéi a lencsék legfelsőbb felületén találhatóak, amik egy lipid réteget hoznak létre. Funkcióját tekintve ez a réteg hivatott megállítani a dehidratáció folyamatát. A lencsék az optikai tulajdonságaik miatt a viselés teljes ideje alatt nedvesek maradnak A lencsék víztartalma 78%, ami megközelíti a szaruhártya víztartalmát.

UV sugárzás elleni védelem

A Biotrue OneDay for Presbyopia kontaktlencsék UV szűrővel vannak ellátva, ami megszűri az ártalmas UVA és UVB sugarakat.

Mišljenje

Prijavite se za naš newsletteri budite među prvima koji će saznati za naše promocije i vesti