ColourVUE BigEyes Sexy Brown (2 sočiva)

Kontaktna sočiva
1 880 RSD
PWR
kom
PWR
kom
- +
PWR
kom
- +
Informacije o zalihama će biti dostupne nakon odabira parametara.

Podaci

Bazna krivina
8.6
Brend
ColourVUE
Vreme nošenja
3 meseca
Proizvođač
ColourVUE
UV filter
Nem
Sočiva/kutijica
2
Propustljivost kiseonika
22
Stepen vlažnosti
45
Kategorije
Színes
Materijal
Hydrogel Terpolymer (55%)
Prečnik
14, 0 mm
Sočiva u boji
Igen
Dostupne boje
Braon
Brojčana stavka
EYEBESBRN

Detalji

Kiemelő szín: az alap szemszín kiemelésére szolgál, az eredeti színt teljes mértékben nem fedi el. Sötét tónusú szem színének csak a kiemelésére használható.

Kitűnő minőségű színes lencse, mellyel elkápráztathatod barátaidat. A legdivatosabb színek, valóban nyerő áron. A következő hódításodhoz igazán igéző szemekre lesz szükséged? Tudunk segíteni neked. Míg a többieknek tátva marad a szája, te magabiztos pillantásokkal arathatod le a jól megérdemelt sikert.

Ezt a fajta kontaktlencsét nullás dioptriával (0.00, Plan) bizonyos mennyiségben Budapesten raktáron tartjuk, az azonnal megvásárolható. A lencse dioptriásan is rendelhető, és a várható beszerzési idő maximum 3 hét.

A termék további adatai: Görbület: 8.6, Átmérő: 14 mm. Rendelhető dioptria-tartomány: -0.5 és -8.00 között feles dioptria-lépésekkel.

A termék 3 hónapos kontaktlencse, azaz megfelelő ápolással 3 hónapig használható. Ezzel fajlagosan sokkal gazdaságosabb, mint a más gyártók által forgalmazott szokásos napi, 2 heti vagy havi lencsék. Dobozonként egy pár lencsét (2 db-ot) tartalmaz!

A lencséhez ápolófolyadék használata szükséges. Ne felejtsen el ilyet is olcsóbban vásárolni az eOptika webboltjában.

Amennyiben Ön nem gyakorlott kontaktlencse-használó, akkor kérjük, hogy csakis szemorvos vagy kontaktológus által végzett szemvizsgálat és kontaktlencse-illesztést követően vásároljon lencsét.

A teljes ColourVUE színkínálat itt tekinthető meg.

Mišljenje

Prijavite se za naš newsletteri budite među prvima koji će saznati za naše promocije i vesti