ColourVUE Fusion Gray Violet (2 sočiva)

Kontaktna sočiva
1 880 RSD
Nije dostupno za kupovinu!

Podaci

Bazna krivina
8.6
Brend
ColourVUE
Vreme nošenja
3 meseca
Proizvođač
ColourVUE
UV filter
Nem
Sočiva/kutijica
2
Propustljivost kiseonika
22
Stepen vlažnosti
45
Kategorije
Színes
Materijal
Hydrogel Terpolymer (55%)
Prečnik
14, 0 mm
Sočiva u boji
Igen
Dostupne boje
Lila
Brojčana stavka
EYEFUVLTGRY

Detalji

Kiemelő szín: az alap szemszín kiemelésére szolgál, az eredeti színt teljes mértékben nem fedi el. Sötét tónusú szem színének csak a kiemelésére használható.

Kitűnő minőségű színes lencse, mellyel elkápráztathatod barátaidat. A legdivatosabb színek, valóban nyerő áron.

Igazán különleges szemszínt szeretnél? Ne keress tovább. Meglepően természetes hatással egybekötött egzotikusan különleges színkombinációk. Kellemes, akár mindennapi viselet, most igazán pénztárcabarát áron. Ha egyszer kipróbálod, örökre függő leszel.

Ezt a fajta kontaktlencsét nullás dioptriával (0.00, Plan) bizonyos mennyiségben Budapesten raktáron tartjuk, az azonnal megvásárolható. A lencse dioptriásan is rendelhető, és a várható beszerzési idő maximum 3 hét.

A termék további adatai: Görbület: 8.6, Átmérő: 14 mm, Rendelhető dioptria-tartomány: -0.5 és -8.00 között feles dioptria-lépésekkel.

A termék 3 hónapos kontaktlencse, azaz megfelelő ápolással 3 hónapig használható. Ezzel fajlagosan sokkal gazdaságosabb, mint a más gyártók által forgalmazott szokásos napi, 2 heti vagy havi lencsék. Dobozonként egy pár lencsét (2 db-ot) tartalmaz!

A lencséhez ápolófolyadék használata szükséges. Ne felejtsen el ilyet is olcsóbban vásárolni az eOptika webboltjában.

Amennyiben Ön nem gyakorlott kontaktlencse-használó, akkor kérjük, hogy csakis szemorvos vagy kontaktológus által végzett szemvizsgálat és kontaktlencse-illesztést követően vásároljon lencsét.

Mišljenje

Prijavite se za naš newsletteri budite među prvima koji će saznati za naše promocije i vesti