Filtriranje

Emporio Armani naočare

 

Emporio Armani naočare

Emporio Armani naočare su napravljene u duhu mladosti i stila, uzimajući u obzir potrebe oba pola. Brend Emporio Armani kombinuje karakteristike elegantnog i sportskog stila sa osećajem mladosti. Slobodno pogledajte naš čitav asortiman Emporio Armani online i naručite model koji Vam se najviše sviđa

Đorđo Armani (Giorgio Armani) - ikona italijanskog modnog dizajnera

Đorđo Armani je jedan od najuspešnijih i najtraženijih italijanskih modnih dizajnera na svetu. Sedamdesetih godina prošlog veka stvorio je mušku modnu marku Giorgio Armani, a ubrzo potom i ženske kolekcije i dečiju odeću. Za kratko vreme, talentovani italijanski dizajner osvojio je prostor i na tržištu aksesoara, tako da su nastali Armani donji veš, kupaći kostimi, nakit i, ne manje važno, naočare za sunce i naočare.

Emporio Armani - mladalački brend

Nakon uspeha brenda Armani, Đorđo je osetio da mora da se dopadne mlađim generacijama, pa je stvorio podbrend Emporio Armani, koji kombinuje karakteristike elegantnog i sportskog stila sa mladalačkim osećajem života. Noviji italijanski brend prirodno predstavlja isti visok kvalitet i standard kao i glavni brend, bilo da se radi o odeći ili modnim dodacima. Zajedno, brendovi predstavljaju italijanski stil.

Emporio Armani naočare

U ekskluzivnoj kolekciji ženskih i muških naočara brenda Emporio Armani, svako će pronaći savršen model za sebe.

Italijanski Emporio Armani okvir je napravljen u duhu mladosti. Među modelima kolekcije možete pronaći okrugle, kvadratne okvire, ovalne okvire i panto oblike. Što se tiče materijala rama, možete birati između metalnih i plastičnih.

Materijal okvira Emporio Armani uvek predstavlja kvalitet, bilo da je plastika ili metal. Naočare se izrađuju najsavremenijom tehnologijom.

Materijal okvira, boja i tip okvira mogu se lako izabrati pomoću filtera. Sve korisne informacije su navedene u opisima proizvoda.

Emporio Armani sivi okvir za naočare

Što se tiče boje rama, možemo birati između plavih, sivih, crnih i srebrnih modela. Široki oblici se takođe mogu naći kada pretražujete po tipu okvira. Sa funkcijom filtriranja, svako može pronaći najprikladniji komad u širokom rasponu.

Oblik i vrsta okvira su takođe važan faktor prilikom kupovine. Znamo da nije lako izabrati pravi proizvod, tako da Vam takođe pomažemo da izaberete pravi model virtuelnim ogledalom.

Emporio Armani, Giorgio Armani i Armani Exchange naočare

Pored kolekcije Emporio Armani, možete birati i između ostalih ekskluzivnih Giorgio Armani naočara i naočara Armani Exchange italijanskog modnog dizajnera i pronaći najprikladnije proizvode za Vas. Naša online prodavnica nudi najširi asortiman originalnih Armani naočara.

Emporio Armani naočare, i uz besplatnu dostavu
Kupite svoje omiljene Emporio Armani naočare uz besplatnu dostavu. Besplatna dostava je takođe dostupna od 4500 dinara. Cene okvira za naočare Emporio Armani u našoj online prodavnici mogu biti 30-80% povoljnije od cena u prodavnicama. Aktuelne informacije o ceni isporuke možete pronaći na stranici za isporuku i plaćanje naše veb prodavnice. (Što se tiče troškova dostave, zadržava se pravo promene cena). Registrujte se u našoj veb prodavnici jednostavno koristeći adresu e-pošte i lozinku.

Emporio Armani naočare za sunce

Zahvaljujući svom dizajnu, modeli Armani kolekcije naočara za sunce pristaju svim oblicima lica, tako da nema potrebe da birate između udobnosti i estetike.

Izaberite između ženskih naočara za sunce Emporio Armani i ekskluzivnih muških naočara za sunce. Svaki komad je čist i bez ukrasa, njihova bezvremenska elegancija leži u njihovoj suzdržanosti. Naručite Emporio Armani sunčane naočare onlajn, lako i bezbedno.

Emporio Armani rasprodaja sunčanih naočara

Mi prodajemo samo originalne proizvode, i garantujemo za autentičnost proizvoda. Izaberite iz našeg izuzetnog asortimana ženskih, muških i dečijih naočara za sunce jeftinije od 30-80% od preporučenih maloprodajnih cena.

Emporio Armani Monitor naočare

Naočare za monitore – poznate i kao kompjuterske naočare, naočare sa filterom za plavo svetlo – nisu tradicionalne naočare.

Njihova posebnost je što su to naočare sa nultom dioptrijom sa filterom plave svetlosti za one kojima nije potrebna korekcija vida, ali su zbog posla prinuđeni da provode duge sate ispred računara. U takvim slučajevima, vid postaje zamagljen, oči bole, suve su i peku.

Međutim, upotreba zaštitnih naočara za monitor nije korisna samo za povećanu svakodnevnu upotrebu računara, televizori, tableti i pametni telefoni takođe emituju velike količine štetne plave svetlosti, od koje naočare za monitor ili naočare sa filterom za plavo svetlo pružaju zaštitu onima koji mnogo sede ispred monitora i time ih izlažu dejstvu štetne plave svetlosti.

Sočivo sa premazom filtera plave svetlosti može se naručiti sa bilo kojim Emporio Armani ženskim ili muškim okvirom.