Hy-Care (60 ml)

Tečnosti za sočiva
330 RSD
U toku je preuzimanje informacija o stanju na zalihama.
Nije dostupno za kupovinu!

Podaci

Brend
Hy-Care
Proizvođač
CooperVision
Veličina pakovanja
120 ml vagy alatta
Tip
Multifunkcionalna (meka sočiva)
Brojčana stavka
HYC60

Detalji

Ez a folyadék más kiszerelésben >>

A Hy-Care™ többfunkciós ápolófolyadék, és hialuronsavat is tartalmaz, amely a szem természetes kenőanyaga. Kiválóan alkalmas azon viselők számára, akik természetesen kényelmes megoldást keresnek.
A Hy-Care™ többfunkciós ápolófolyadék hialuronsavat tartalmaz, amely a szem természetes kenőanyaga. Kiválóan alkalmas azon viselők számára, akik természetesen kényelmes megoldást keresnek. Hatékony fertőtlenítés – 1,3 ppm polihexanid. A poloxamer mint felületaktív anyag, kombinálva a dörzsöléssel és az öblítéssel biztosítja a fehérje felrakódások és a lipid szennyeződések hatékony eltávolítását minden lencsetípusról. Izotóniás készítmény, amely biztosítja a kontaktlencse kényelmes felhelyezését. Kényelmes hialuronsav „párna” elősegíti a hosszantartó komfortérzetet. Meghaladja a fertőtlenítés hatékonyságára vonatkozó elsődleges ISO-kritériumokat baktériumok és gombák ellen. Az antimikrobiális tároló tok további biztonságot garantál a viselőnek.

Miért válassza a Hy-Care™ többfunkciós ápolófolyadékot?

 • Hatékony fertőtlenítés – 1,3 ppm polihexanid.
 • A poloxamer mint felületaktív anyag, kombinálva a dörzsöléssel és az öblítéssel biztosítja a fehérje felrakódások és a lipid szennyeződések hatékony eltávolítását minden lencsetípusról.
 • Izotóniás készítmény, amely biztosítja a kontaktlencse kényelmes felhelyezését.
 • Kényelmes hialuronsav „párna” elősegíti a hosszantartó komfortérzetet.
 • Meghaladja a fertőtlenítés hatékonyságára vonatkozó elsődleges ISO-kritériumokat baktériumok és gombák ellen.
 • Az antimikrobiális tároló tok további biztonságot garantál a viselőnek.

TÖBBFUNKCIÓS ÁPOLÓFOLYADÉK TERMÉSZETES ALAPÚ SÍKOSÍTÁSSAL
 Minden típusú lágy kontaktlencséhez, beleértve a szilikon-hidrogél lencséket is.


HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ
Tisztít, fertőtlenít, tárol, nedvesít, síkosít, öblít és eltávolítja a felrakódásokat. 
A LEGTÖBB, KONTAKTLENCSE-VISELÉSHEZ KAPCSOLÓDÓ PROBLÉMÁT A KONTAKTLENCSE ÁPOLÁSI UTASÍTÁSOK FIGYELMEN KÍVÜL HAGYÁSA OKOZZA.

Használja a kontaktlencsét felíró szemész szakorvos vagy optometrista által ajánlott folyadékot.
A problémák elkerülése és a komfortos viselés érdekében fontos, hogy az 1., 2. és 3. lépést minden nap elvégezze.
1. lépés - tisztítás A lencsék eltávolítása előtt alaposan mossa meg, öblítse le és szárítsa meg a kezeit. Helyezze a lencsét a tenyerébe, és cseppentsen rá néhány cseppet a többfunkciós folyadékból. Óvatosan dörzsölje ujjbegyével a lencse mindkét oldalát körülbelül 15-20 másodpercig.

2. lépés - öblítés Tisztítás után öblítse le a lencséket a többfunkciós folyadékkal.

3. lépés - fertőtlenítés Vegye le a kontaktlencsetartó tok fedelét, és helyezze a bal lencsét a bal oldali, a jobb lencsét pedig a jobb oldali tartóba, majd töltse fel a tokot a többfunkciós folyadékkal a belső peremig és szorosan zárja vissza a fedelet. Hagyja a lencsét a folyadékban legalább 4 órán át vagy egész éjszakára.
Hosszabb tárolási idő - 7 nap vagy több esetén - a lencséket ajánlott újra fertőtleníteni.

A KONTAKLENCSETARTÓ TOK TISZTÍTÁSA 
A lencsetartó tokot a használatot követően alaposan öblítse ki a többfunkciós folyadékkal vagy steril sóoldattal, és hagyja megszáradni. Ne használjon szappant vagy mosószert. A kontaktlencsetartó tokot használaton kívül szárazon kell tartani és a kontaktlencsét felíró szemész szakorvos vagy optometrista ajánlása szerinti gyakorisággal kell cserélni. Ne öblítse le a kontaktlencsét vagy a kontaktlencsetartó tokot csapvízzel.

KÉNYELMES VISELÉS 
A lencsék kényelmes viselésének és megfelelő nedvesedésének biztosítása érdekében a szemre helyezés előtt cseppentsen néhány csepp többfunkciós folyadékot a lencse mindkét oldalára.

FIGYELMEZTETÉS NE HASZNÁLJON EGYSZERRE TÖBBFÉLE FOLYADÉKOT.

 • A kontaktlencse viselése közben szembe cseppentett gyógyszerek használata előtt kérje ki a kontaktlencsét felíró szemész szakorvos vagy optometrista tanácsát.
 • Ne használja, ha sérült az eredeti zárófedél.
 • Irritáció esetén azonnal hagyja abba a használatot, távolítsa el a lencséket és keresse fel a kontaktlencsét felíró szemész szakorvost vagy optometristát.
 • A felnyitást követő három hónap elteltével ne használja tovább a folyadékot.
 • A kontaktlencse-ápoló termékek gyermekek elől elzárva tartandók. A kontaktlencsék tárolása közben ne vegye le a tároló tok fedelét.
 • Ne érintse a flakon adagoló nyílását semmilyen felülethez.
 • Használat után mindig zárja vissza a flakon fedelét.
 • 4 °C  és 30 °C között tárolandó.
 • Ne öblítse le a kontaktlencsét vagy a lencsetartó tokot csapvízzel. A kontaktlencsetartó tokot rendszeresen tisztítani és cserélni kell a kontaktlencsét felíró szemész szakorvos vagy optometrista által ajánlott gyakorisággal.
 • Szemei biztonsága érdekében ne használja fel újra a folyadékot. Ha a lencséket 7 napnál hosszabb ideig tárolja a folyadékban, a fertőtlenítési eljárás megismétlése ajánlott. Ne használja a flakonon és dobozon feltüntetett lejárati idő után, Fertőtlenítés során a kontaktlencsetartó tokot tartsa vízszintes pozícióban és biztonságos helyen (gyermekek elől elzárva).

Összetétel: 0,00013 tömeg / térfogat% polihexanid, 0,01 tömeg / térfogat% nátrium-hialuronát, nátrium-klorid, nátrium-foszfátok, poloxamer, EDTA, víz.

Gyártó:
CooperVision

Mišljenje

Prijavite se za naš newsletteri budite među prvima koji će saznati za naše promocije i vesti