Hycosan Plus (7.5 ml)

Szemcsepp
1 980 RSD
U toku je preuzimanje informacija o stanju na zalihama.
Nije dostupno za kupovinu!

Podaci

Brend
Hycosan
Proizvođač
Scope Ophthalmics
Veličina pakovanja
7.5 ml
Tip
Veštačke suze
Može se koristiti po otvaranju
6 meseci
Brojčana stavka
SCO_HYCO_PLUS_7_ML

Detalji

HYCOSAN® PLUS

_x000D_

Használati útmutató a HYCOSAN® PLUS -hoz

_x000D_


HYCOSAN® PLUS
Nátrium-hialuronát 0,1% és dexpantenol 2%.
Tartósítószer-mentes, foszfát-mentes steril szemcsepp

_x000D_

Szem nedvesítő, amely gátolja a szem kiszáradása vagy elősegíti műtéti eljárások következtében sérült szemfelület gyógyulását.

Mi a HYCOSAN® PLUS?
A HYCOSAN® PLUS egy steril, tartósítószer-mentes oldat szemészeti használatra.

_x000D_

Összetétel:
1 ml HYCOSAN® PLUS 1 mg nátrium-hialuronátot, dexpantenolt, vízmentes citromsavat, nátrium-citrátot és injekcióhoz való vizet tartalmaz.

Milyen betegségek esetén alkalmazható a HYCOSAN® PLUS?
A HYCOSAN® PLUS kenéshez, amely elősegíti a szem károsodásának gyógyítását száraz szem vagy műtéti eljárás következtében.

_x000D_

Mikor kell használni a HYCOSAN® PLUS-t?
Az egészséges szem regenerálásához és fenntartásához a szem felszíne - a szaruhártya és a kötőhártya - folyamatosan nedves. Ideális esetben ezt a könnyünk biztosítja. Ennek ellenére néhány ember rossz minőségű könnyfóliája vagy elégtelen mennyiségű könnycseppe van. Ha ezek a tényezők vannak jelen, a szem felszíne kimerülhet, vörös, viszkető, fájó lehet, idegen testet vagy égő érzést tapasztalhat. A fiziológiai könnyek elégtelen ellátásának ezek a tünetei száraz vagy légkondicionált környezetben, gyógykezelés eredményeként vagy életkor következtében fordulhatnak elő.

_x000D_

A szaruhártya és a konjuktív hámsejtjei folyamatosan regenerálódnak, és ez a leghatékonyabban akkor fordul elő, ha a szem felülete jól meg van kenve. Ezért az is fontos, hogy a műtétek után a szemfelületet megfelelően megkenjük, hogy a seb gyorsan és hatékonyan gyógyuljon.
A fenti esetek mindegyikében fontos, hogy a szemre elegendő kenést végezzen a HYCOSAN® PLUS alkalmazásával a szem kenés és nedvesítés fiziológiai egyensúlyának megújítása érdekében.
A HYCOSAN® PLUS a hialuronsav nátriumsóját tartalmazza, amely a szem, de a test más részeinek fiziológiás anyaga is. A nátrium-hialuronát különleges tulajdonsága, hogy egyenletes és tartós kenőfilmet képezzen a szem felületén anélkül, hogy gyorsan elmosná. Ezzel a hidratáló folyadék meghosszabbodik a látás károsítása nélkül. Ezért a HYCOSAN® PLUS napközben használható, amikor a szem kenőcsöket nem szabad használni vastag viszkozitásuk miatt, amely homályos látást okoz.
A HYCOSAN® PLUS emellett dexpantenolt tartalmaz, amely a B vitaminok csoportjába tartozik. A dexpanthenol a szem felületén hatékony környezetet biztosít, amely támogatja a gyógyulást, és a nátrium-hialuronát kenési hajlama további támogatást nyújt. Következésképpen a szemfelület kicsi, felületes eróziója, melyet a nem megfelelő könnyfólia okoz, gyorsabban gyógyul, valamint a seb, amely a műtéti eljárás elkerülhetetlen eredménye.
A HYCOSAN® PLUS nemcsak a szemkenés elégséges ellátását biztosítja, hanem egyúttal a szaruhártya és a konjuktív hám jobb javulását is biztosítja.

_x000D_


Hogyan kell alkalmazni a HYCOSAN® PLUS-t?
Kérjük, ne használja a HYCOSAN® PLUS-t, ha az összecsukható kartondoboz védőtömítésének bármely része megsérült vagy megsérült.

A rendszer első használata:
Az első felhordás előtt fordítsa el a HYCOSAN® PLUS palackot lefelé mutató hegyével, és nyomja be a palack aljára, amíg az első csepp a fúvókánál nem találkozik. Most a palack készen áll a további felhasználásra.

Általános használat:
Használat előtt távolítsa el a kupakot. Tartsa a kupakot az üveg felett. Másik kezével forgó mozdulattal húzza le az üveget a kupakról.
Tartsa a palackot fejjel lefelé, hüvelykujjával a palack vállán és az ujjak az üveg alján.
Enyhén hajtsa hátra fejét, óvatosan húzza le az alsó szemhéjat, és erősen és gyorsan nyomja meg a palack aljának közepét. Ez aktiválja egy csepp leadásának mechanizmusát. A speciális COMOD® szeleprendszer miatt az egyes cseppek mérete és sebessége függetlenül attól, hogy milyen erővel nyomja a palackot. Lassan zárja be a szemét, hogy a folyadék kiszivároghasson, és egyenletesen terjedjen a szem felületén.
Használat után azonnal tegye vissza a kupakot. Ügyeljen arra, hogy a csepegtető száraz legyen. A folyadék felhordásakor kerülje a palack hegyét, a szemét vagy a bőrt
A COMOD® rendszer 7,5 ml oldatot tartalmaz, amely körülbelül 225 cseppel egyenlő. Technikai okokból csak egy kis mennyiségű oldat marad a palackban a legvégén.A HYCOSAN® PLUS szemcseppet csak Ön használja, még a hasonló tünetekkel rendelkező emberek sem használhatják a szemcseppjét.

_x000D_

Egyéb információk
Más szemcsepp használata esetén a felhordás között legalább 30 percnek el kell telnie, és a HYCOSAN® PLUS-t mindig utoljára használják. A szemkenőcsöket azonban a HYCOSAN® PLUS használata után kell felvinni.
Mivel tartósítószer-mentes, a HYCOSAN® PLUS jól tolerálható még hosszabb ideig történő alkalmazás esetén is. Ritka esetben túlérzékeny reakciókat, például égő érzés vagy túlzott szúró érzést jelentettek, amelyek megszűntek a HYCOSAN® PLUS használatának megszüntetésével.
Ha Ön kontaktlencse-viselő, és ilyen reakciót tapasztal, kérjük, ellenőrizze, hogy történt-e változás a kontaktlencse-oldatban, mivel ez lehet a reakció oka.
A HYCOSAN® PLUS lágy és kemény kontaktlencse viselése esetén használható.
Nincs korlátozás a HYCOSAN® PLUS terhes és szoptató nők számára.

_x000D_


Milyen gyakran és mennyi ideig használható a HYCOSAN® PLUS?
A HYCOSAN® PLUS-t az orvos, gyógyszerész vagy optikus utasításai szerint kell használni. Általában csepegtessen a szembe egy csepp HYCOSAN® PLUS-t naponta háromszor. Szükség esetén gyakrabban is használható. Ha a HYCOSAN® PLUS-t gyakrabban használja (például naponta kb. 10-szer), kérjük, forduljon szemészéhez / optikusához. A HYCOSAN® PLUS hosszú távú kezelésre alkalmas. A panaszokhoz hasonlóan a tünetek fennmaradása esetén konzultáljon a szemorvosával.

_x000D_

Mikor nem szabad használni a HYCOSAN® PLUS-t?
A HYCOSAN® PLUS nem használható, ha túlérzékeny az egyik összetevőre.

_x000D_

Mit kell tudni a HYCOSAN® DUAL tárolásáról?
Legfeljebb 25 ° C-on tárolandó
A HYCOSAN® DUAL-t 6 hónappal a felnyitás után el kell dobni.
Ne használja fel a lejárati időn túl.
A gyermekektől elzárva tartandó.

A tájékoztató utolsó felülvizsgálati dátuma: 2018. Április

Gyártó:
URSAPHARM Arzneimittel GmbH, Industriestrassa, 66129 Saarbrücken, Germany

Forgalmazza:
Scope Ophthalmics Ltd
1st Floor, Unit 2 Amberley Court, Whitworth Road, County Oak Way, Crawley West Sussex, RH11 7XL

STERIL A
CE 0197

Mišljenje

Prijavite se za naš newsletteri budite među prvima koji će saznati za naše promocije i vesti