Hylo Care (10 ml)

Szemcsepp
1 300 RSD
U toku je preuzimanje informacija o stanju na zalihama.
Nije dostupno za kupovinu!

Podaci

Brend
Hylo
Proizvođač
Scope Ophthalmics
Veličina pakovanja
10 ml
Tip
Veštačke suze
Može se koristiti po otvaranju
6 meseci
Brojčana stavka
SCO_HYLO_CARE_10_ML

Detalji

HYLO-CARE® szemcsepp

_x000D_

Tartósítószer-mentes és foszfátmentes

_x000D_

 

_x000D_

Használati útmutató / Betegtájékoztató

_x000D_

 

_x000D_

Kérjük, figyelmesen olvassa el ezt az információt, mert ez segít a HYLO CARE® megfelelő használatában.

_x000D_


HYLO CARE® nátrium-hialuronát 1 mg / ml és dexpantenol A sérült szemfelület hidratálására és gyógyulásának elősegítésére, pl. B. száraz szem eredményeként vagy műtét után. Steril, foszfátmentes oldat tartósítószer nélkül

Mi a HYLO-CARE®?
Sebzett szemfelület természetes gyógyulásának elősegítésére műtéti eljárások vagy száraz szem miatt.

_x000D_

Mikor kell használni a HYLO-CARE®-t?
A szaruhártya és kötőhártya hámsejtjei folyamatosan helyreállnak, ez a folyamat nedves környezetben működik a legjobban. Ezért műtétek után alapvető fontosságú, hogy a szemfelület megfelelően megkenődjön a seb megfelelő meggyógyításához.

_x000D_

Ezért ezen műtéti eljárások után tanácsos a szem intenzív páratartalmát a HYLO-CARE® használatával felvinni a szem kenésének és nedvesítésének fiziológiai egyensúlyának megújítása érdekében.
A szemfelület (szaruhártya és kötőhártya) fenntartásához és regenerálásához folyamatosan nedvesnek kell lennie. Általában könnyeink teljesítik ezt a szerepet. Bizonyos esetekben azonban nem elegendő könny, vagy összetételük zavart. Ezekben az esetekben a szem bőrpírral, viszketéssel, idegen testtel, égési érzéssel vagy akut fáradtsággal reagál. A fiziológiai könnyek nem megfelelő ellátásának ezek a tünetei száraz vagy légkondicionált környezetben fordulhatnak elő, valamint orvosi kezelés vagy porzsák eredményeként - az életkor miatt.

_x000D_

A HYLO-CARE® a hialuronsav nátriumsóját tartalmazza, a szem fiziológiai anyagát, de a test más részeit is. A nátrium-hialuronátnak egyedi tulajdonságai vannak, amelyek lehetővé teszik, hogy még hosszú távú kenőréteget képezzen a szem felületén anélkül, hogy gyorsan elmosná. Következésképpen a hidratáló hatás meghosszabbodik a látás romlása nélkül. Ezért a HYLO-CARE® napközben használható, míg a szem kenőcsök és gélek homályos látást okozhatnak, mert zsíros állagot mutatnak.
A HYLO-CARE® emellett dexapanthenolot is tartalmaz, amely a B-vitaminok kiterjedt csoportjába tartozik. Ez az összetevő segíti a szemet az intenzív regeneráció szakaszában, míg a nátrium-hialuronát kenő tulajdonságai tovább támogatják ezt a folyamatot. Ezen túlmenően a Dexapanthenol támogatja a sebgyógyulást, így a szemfelületen a nem megfelelő könnyfólia által okozott felületes eróziók, valamint a sebek esetenként a műtétek eredményei, mindkettő gyorsabban gyógyulhat.
A HYLO-CARE® nemcsak a szem megfelelő nedvességtartalmát biztosítja, hanem ugyanakkor elősegíti a szaruhártya és a konjuktív hám regenerálódását.

_x000D_

Hogyan lehet a HYLO-CARE® alkalmazni?
Kérjük, ne használja a HYLO-CARE® -t, ha az összecsukható kartondoboz védőtömítésének bármely része megsérült vagy megsérült, mielőtt első alkalommal használja.
Használat előtt távolítsa el a kupakot.
Ehhez tartsa a tartályt az üveg felett. Másik kezével forgassa el a palackot a kupakból.
Első használat:
Az első felhordás előtt fordítsa el a HYLO-CARE® palackot lefelé, és nyomja meg többször a palack alját, amíg az első csepp meg nem jelenik a fúvókán. Most a palack készen áll a további felhasználásra.
Helyezzen két ujjat az alapra és a hüvelykujját a palack vállára, és nyomja be erősen az alapra, majd engedje el. Ismételje meg ezt többször, amíg a csepp ki nem engedi. Most a palack el van töltve.
Általános használat:
Távolítsa el a fedőt és fordítsa a HYLO-CARE® palackot hegyével lefelé fordítva.
A másik kezével támogassa a palackot.

_x000D_

Ha a feje kissé hátradől, húzza le az alsó szemhéjat. Nyomja meg a palack alapját. Ez lehetővé teszi, hogy a palack egy cseppet engedjen a konjuktív tasakba. Engedje el és ismételje meg a másik szem számára. Minden egyes alkalmazás után lassan zárja be a szemét, hogy a folyadék egyenletesen elterjedjen a szem felületén.
A COMOD® szeleprendszer kialakítása biztosítja, hogy minden csepp mérete és sebessége azonos legyen, függetlenül a palack alapjára gyakorolt nyomástól.
A fedél visszahelyezése előtt ellenőrizze, hogy a hegy száraz-e.
Az Ön által felírt HYLO-CARE®10 ml oldatot enged fel, amely egyenértékű körülbelül 300 csepp.

_x000D_

Mit kell még tudnod?
Más szemcsepp használata esetén legalább 30 perc kell lennie az alkalmazások és a HYLO-CARE® alkalmazásának.. A szem kenőcsöket azonban a HYLO-CARE® használata után mindig be kell adni.
Mivel ez presesztív mentes, a HYLO-CARE® még hosszabb ideig történő alkalmazás esetén is jól tolerálható. Nagyon ritka okok miatt, túlérzékeny reakciók, például égő égés vagy túlzott könnycseppek, olyan eseményekről számoltak be, amelyek immabiálisan abbahagyták a HYLO-CARE® használatának abbahagyását.
A HYLO-CARE® kemény vagy puha kontaktlencsét viselve használható.
Ha kontaktlencsét visel, és ilyen reakciót tapasztal, ellenőrizze, hogy történt-e változás a kontaktlencse-megoldásban, mivel ez lehet a reakció oka.
Nincs korlátozás a HYLO-CARE® alkalmazására gyermekeknél, vagy terhes és szoptató nőknél.

_x000D_

Milyen gyakran és mennyi ideig lehet használni a HYLO-CARE® -t?
A HYLO-CARE® -t az Ön állapotától és az orvosa vagy gyógyszerésze által adott utasításoknak megfelelően kell használni.
Általában napi háromszor egy csepp HYLO-CARE® -t kell beinjektálni a szemébe. Szükség esetén gyakrabban használható.
Ha a HYLO-t gyakrabban (például naponta több mint tízszer) használja, kérjük, forduljon szemészéhez. A HYLO-CARE® hosszú távú kezelésre alkalmas. Mivel a szem minden panasza felmerül, konzultáljon a szemészi orvosával, amikor panaszai továbbra is fennállnak.

_x000D_

Mikor nem szabad használni a HYLO-CARE® -t?
A HYLO-CARE® -t nem szabad használni, ha túlérzékeny az összetevők ízére.

_x000D_

Mit kell tudnod a HYLO-CARE® tárolásához?
25 ° C alatti hőmérsékleten tárolandó.
A HYLO-CARE® -t 6 hónappal a felnyitás után meg kell semmisíteni.
Ne használja a lejárati időn túl.
Gyermekektől elzárva tartandó.

_x000D_

A következő csomagméretek érhetők el:
7,5 ml szemcsepp (minta)
10 ml szemcsepp

_x000D_

Az információ dátuma:
2016. június

Gyártó: URSAPHARMA

_x000D_

 

_x000D__x000D__x000D_

 

Mišljenje

Prijavite se za naš newsletteri budite među prvima koji će saznati za naše promocije i vesti