Hylo Forte (10 ml)

Szemcsepp
1 910 RSD
U toku je preuzimanje informacija o stanju na zalihama.
Nije dostupno za kupovinu!

Podaci

Brend
Hylo
Proizvođač
Scope Ophthalmics
Veličina pakovanja
10 ml
Tip
Veštačke suze
Može se koristiti po otvaranju
6 meseci
Brojčana stavka
SCO_HYLO_FORTE_10_ML

Detalji

HYLO-Forte® szemcsepp (10 ml)

_x000D_

Tartósítószermentes és foszfátmentes

_x000D_

Használati útmutató / Betegtájékoztató

_x000D_

 

_x000D_

Mi a HYLO-FORTE®?
A HYLO-FORTE® egy steril, foszfát- és tartósítószer-mentes oldat szemészeti használatra.

_x000D_

Összetétel:
1 ml HYLO-FORTE® 2 mg nátrium-hialuronátot, citrom- és vízmentes, nátrium-citrátot, szorbitot és injekcióhoz való vizet tartalmaz.

_x000D_

Milyen betegségek esetén alkalmazható a HYLO-FORTE®?
A HYLO-FORTE® szemcsepp a szemfelület intenzív és terápiás kenésére, még súlyosabb és tartósabb száraz szem-szenzáció esetén, beleértve a műtéti utáni kezelést is.

_x000D_

Mikor kell használni a HYLO-FORTE®-t?
A HYLO-FORTE® a hialuronsav nátriumsóját tartalmazza, amely egy természetes anyag, amely az emberi test sok szervében megtalálható, beleértve a szemet is. Különleges tulajdonsága, hogy rendszeres, stabil, tartós, kenő és hidratáló filmet képez a szem felületén, amelyet nem könnyű lemosni. Ezek a bioadhéziós tulajdonságok biztosítják a szaruhártya és a konjuktívák védelmét, és a fiziológiai könnyekkel együtt a szem fedője a szem felületén csúszik. A HYLO-FORTE® nagyobb koncentrációban tartalmaz nátrium-hialuronátot, ami viszkózusabbá teszi, és ezzel a szem intenzív, nyugtató és tartós hidratáló filmmel rendelkezik. A tartós vagy súlyosabb tünetek enyhülnek, és a szemet megvédik a további irritációtól. A szem felületének folyamatos hidratálása szükséges a szövetek regenerálódásához. A HYLO-FORTE® alkalmazásával kiegészítő hidratálást és kenést biztosítanak a szaruhártyához és a konjuktívához, hogy a fiziológiai sebgyógyulás optimális legyen.

_x000D_

A HYLO-FORTE® tartósítószer-mentes rendszerint nagyon jól tolerálható. Ezenkívül a HYLO-FORTE® foszfátoktól mentes, így elkerülhetők a szaruhártyában oldhatatlan lerakódások kialakulása miatt fellépő lehetséges szövődmények.

Hogyan kell alkalmazni a HYLO-FORTE®-t?
Kérjük, ne használja a HYLO-FORTE® készüléket, ha a védőtömítés bármely része az összecsukható dobozon eltört vagy sérült, mielőtt először használja.

_x000D_

A rendszer alapozása:
A rendszer feltöltéséhez vegye le a fedőt és fordítsa meg a HYLO-FORTE® palackot, lefelé mutató hegyével.
Helyezze két ujját az alapra és a hüvelykujját a palack vállára, nyomja meg az alapot és engedje el. Ismételje meg ezt többször, amíg az első csepp ki nem engedi. A palack fel van töltve.

_x000D_

Általános használat:
Távolítsa el a fedőt és fordítsa a HYLO-FORTE® palackot hegyével lefelé fordítva.
A másik kezével tartsa a palackot.
Palack megtartása: tegyen két ujját az alapra és a hüvelykujját a palack vállára. Döntse hátra kicsit a fejét, húzza le az alsó szemhéját. Nyomja meg a palack alapját. Ez lehetővé teszi, hogy a palack egy cseppet engedjen a konjuktív tasakba. Engedje el és ismételje meg a másik szemére.
Minden egyes alkalmazás után lassan csukja be a szemét, hogy a folyadék egyenletesen terjedjen a szem felületén.

A COMOD® szeleprendszer kialakítása biztosítja, hogy az egyes cseppek mérete és sebessége azonos legyen, függetlenül attól, hogy a palack alapja milyen nyomást gyakorol.
Használat közben kerülje az érintkezést a palack hegyével és a szemével vagy a bőrével.
A fedél visszahelyezése előtt ellenőrizze, hogy a hegy száraz-e.
A HYLO-FORTE® körülbelül 300 csepp oldatot szabadít fel (10 ml). Egy kis mennyiség mindig marad a palackban élettartama végén. Ez normális.
A HYLO-FORTE® felnyitás után 6 hónapig használható. A palackot 6 hónapos használat után el kell dobni. Ne engedje, hogy mások használják a HYLO-FORTE® készüléket.

_x000D_


Egyéb tudnivalók
Ha más szemcsepp gyógyszert is használ, kérjük, hagyjon legalább 30 percet az alkalmazás után a HYLO-FORTE® felhordása előtt. A szem kenőcsöket azonban a HYLO-FORTE® használata után kel felvinni.
Mivel a HYLO-FORTE® foszfát- és tartósítószer-mentes, akkor hosszabb ideig történő alkalmazás esetén is jól tolerálható.
Túlérzékeny reakciók ritkán fordulnak elő, de ha égő vagy túlzott fájdalom lép fel, kérjük, hagyja abba a HYLO-FORTE® alkalmazását.
Felhívjuk figyelmét, hogy a szemcseppek oldatának viszkozitása miatt a HYLO-FORTE® felhordása után ideiglenes homályos látás léphet fel.
A HYLO-FORTE® enyhíti a súlyosabb vagy tartósabb szemszárazság tüneteit. A HYLO-FORTE® kontaktlencse viselésekor és orvosával folytatott konzultáció során használható.
A HYLO-FORTE® kemény, lágy kontaktlencsékkel történő használatra alkalmas. A kontaktlencséken azonban előfordulhat, hogy néhány kenet elmosódik, miután néhányszor pislog.
Ha tünetei nem tűnnek el, kérjük, azonnal forduljon orvosához.
Ha kontaktlencse-viselő, és ilyen reakciót tapasztal, kérjük, ellenőrizze, hogy történt-e változás a kontaktlencse-oldatban, mivel ez lehet a reakció oka.
Nincs korlátozás a HYLO-FORTE® alkalmazására gyermekeknél, vagy terhes és szoptató nőknél.

Milyen gyakran és mennyi ideig használható a HYLO-FORTE®?
A HYLO-FORTE®-t az orvos vagy a szemorvos utasításainak megfelelően kell használni. Általában egy csepp HYLO-FORTE®-t naponta háromszor kell beadni a szembe. Szükség esetén gyakrabban is használható.
A HYLO-FORTE® hosszú távú kezelésre alkalmas. Kérjük, forduljon orvosához vagy szemorvosához, ha a tünetek továbbra is fennállnak vagy rosszabbodni kezdenek, vagy ha a HYLO-FORTE®-t nagyon gyakran kell alkalmazni (például naponta több mint tízszer).

Mikor nem szabad használni a HYLO-FORTE®-t?
A HYLO-FORTE® nem használható, ha Ön érzékeny bármelyik összetevőre.

_x000D_

Mit kell tudni a HYLO-FORTE® tárolásához?
Legfeljebb 25 ° C-on tárolandó
A HYLO-FORTE®-t 6 hónappal a felnyitás után meg kell semmisíteni. A tároló címkéjének emlékezetének megőrzése érdekében van egy hely, ahol feljegyezheti a termék első használatának dátumát.
Ne használja fel a lejárati időn túl.
A gyermekektől elzárva tartandó.

_x000D_

A szöveg felülvizsgálatának dátuma: 2018. április

_x000D_

Gyártó:
URSAPHARM Arzneimittel GmbH, Industriestrassa, 66129 Saarbrücken, Germany

Forgalmazza:
Scope Ophthalmics Ltd
1st Floor, Unit 2 Amberley Court, Whitworth Road, County Oak Way, Crawley West Sussex, RH11 7XL

STERILE A
CE0197

_x000D_

 

_x000D_

 

Mišljenje

Prijavite se za naš newsletteri budite među prvima koji će saznati za naše promocije i vesti