Lacrime Naturali Althea e Malva (15 ml)

Szemcsepp
390 RSD
U toku je preuzimanje informacija o stanju na zalihama.
Nije dostupno za kupovinu!

Podaci

Brend
Lacrime Naturali
Proizvođač
Schalcon
Veličina pakovanja
15 ml
Tip
Szemcsepp
Može se koristiti po otvaranju
?
Brojčana stavka
SCH_LACR_NATU_AM_15_ML

Detalji

Lacrime Naturali Althea e Malva (15 ml) szemcsepp

_x000D_

Termékleírás:

_x000D_

Steril természetes szemészeti oldat, amely érzéketleníti és megkönnyíti a kontaktlencsék viselését. A természetes könnyek természetes alternatívát jelentenek a szemcseppek és a mesterséges könnyek használatához, mivel azokat pontosan úgy tervezték, hogy kiküszöböljék az idegen test érzését, amelyet kontaktlencse viselése okoz.

_x000D_

A természetes könnyek a természetes kivonatok kiegyensúlyozott keverékét tartalmazzák, amelyek szintén kompatibilisek a lencséhez tapadó tartósítószerek maradékaival. Kiegyensúlyozott összetétele a lehető legjobban hasonlít a könnyfolyadékhoz. PH-ját megvizsgálták a maximális finomság elérése érdekében, és a növényi kivonatokat megtisztították az allergiás jelenségek elkerülése érdekében. A természetes könnyek Altea-t és Malva-t tartalmaznak. Az extraktumok megválasztását a fitoterápiás hatások szinergiája diktálja: a mályvacukor és mályva gyulladásgátló kenőanyagokat, például malvina és malvidina, valamint nyálkahártyákat tartalmaz. 

_x000D_

A kontaktlencsék néhány esetben szenzibilizációt és idegen testérzetet okozhatnak néhány órával a viselésük után. Két csepp természetes könnyezés a lencsén vagy a kötőzsákban megakadályozza a problémát, és lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig viselje a lencséket.

_x000D_

Felbontás után 30 napig felhasználható.

_x000D_


Összetétel: pillecukor kivonat, mályva kivonat, nátrium-edetát, N-hidroxi-metil-glicinát, izotóniás pufferolt vizes oldat, pH 7,20 q.b.
Gyártó: Schalcon

_x000D_

 

_x000D_

STERIL A
SCHALCON S.p.A.
Viale Enrico Ortoani, 195, 00125 ROMA Italy
CE0477 

Mišljenje

Prijavite se za naš newsletteri budite među prvima koji će saznati za naše promocije i vesti