PureVision 2 Multi-Focal For Presbyopia (3 sočiva)

Kontaktna sočiva
3 495 RSD
2 800 RSD
-20%
BC
PWR
ADD
kom
BC
PWR
ADD
kom
- +
BC
PWR
ADD
kom
- +
Informacije o zalihama će biti dostupne nakon odabira parametara.

Podaci

Bazna krivina
8.6
Brend
PureVision
Vreme nošenja
Mesečna
Proizvođač
Bausch & Lomb
UV filter
Nem
Sočiva/kutijica
3
Propustljivost kiseonika
130
Stepen vlažnosti
36
Kategorije
Multifokalna
Materijal
Balafilcon A (64%)
Prečnik
14, 0 mm
Dodatak
High,Low
Multifokalna sočiva
Igen
Brojčana stavka
PV2MF3

Detalji

Kiszerelés: 3 darab/doboz

Hordási idő: havi

A BAUSCH+LOMB PureVision kontaktlencséje volt az első, amely AerGel™ anyagot használta, ezáltal biztosítva önnek a rendkívüli éleslátást és kényelmet. Az egyedülálló optikai kialakításának köszönhetően sikeresen csökkenti a szférikus aberrációt. A speciálisan lekerekített széle biztosítja a mindennapi kényelmet.

Az AerGel™ teszi a PureVision lencséket rendkívül egészségessé és kényelmessé. Ez elegendő oxigént juttat a szembe, és megakadályozza a fehérje lerakódást.

A Purevision 2 for Presbyopia multifokális lencse a BAUSCH+LOMB kontaktlencse gyártó terméke. Ezek a havi lencsék a presbyopia korrekciójára vannak kifejlesztve.

Anyag tulajdonság

A Purevision 2 for Presbyopia kontaktlencsék szilikon hidrogél anyagból készülnek, amik a szükséges mennyiségű oxigént szállítják a szaruhártyához. A gyártó utasításai szerint ezeket a lencséket kiterjesztett (éjszakai) viseletre is lehet használni. Szemész specialista jóváhagyása nélkül ne használja ilyen módon a lencséket!

Kényelmes viselet

A Purevision 2 for Presbyopia kontaktlencsék minden távolságra biztosítják az éles látásképet. A ComfortMoist technológiának köszönhetően a kontaktlencse az első lencse-illesztéstől számítva kényelmes.

Mišljenje

Prijavite se za naš newsletteri budite među prvima koji će saznati za naše promocije i vesti