Uslovi korišćenja

Hvala što ste posetili eOptika.rs web prodavnicu. eOptika.rs je deo eOptika mreže, koja distribuira originalna, visoko-kvalitetna kontaktna sočiva i srodne proizvode širom Evrope.

Naše sedište je:

eOptika Kft.
1066 Budimpešta, Terez krt 50.
ID: HU23111572

Zašto kupovati kod nas?

Svi naši proizvodi su u originalnim pakovanjima, nabavljamo ih direktno od ovlašćenih evropskih proizvođača po najnižim cenama.Ukoliko niste zadovoljni našim proizvodima prihvatamo povraćaj svih neotvorenih proizvoda u roku od 365 dana od dana dostavljanja.


Imamo veliko skladište najrazličitijih kontaktnih sočiva i drugih proizvoda, što nam omogućava da brzo, sigurno i efikasno ispunjavamo 98% porudžbina. U 2015. godini imali smo više od 1.000.000 uspešno poslatih pošiljki i zadovoljnih korisnika koji nam se zbog vrhunskog kvaliteta usluga i najpovoljnijih cena uvek vraćaju.

Sve naše cene su prikazane BEZ skrivenih troškova, dostava za sve pošiljke na Vašu kućnu adresu je BESPLATNA. Poslaćemo Vam broj za praćenje pošiljke i link na kome možete proveriti status pošiljke.

Oštećeni paketi

Sva naša kontaktna sočiva i ostali proizvodi pakuju se u specijalne koverte koje štite proizvod od oštećenja. Međutim ukoliko prilikom prijema vidite da je paket oštećen nemojte ga prihvatiti i navedite razlog ne primanja. Na primer “iscepan koverat”. Pišite nam na hello@eoptika.com  tako da možemo u najkraćem roku da reagujemo i pošaljemo Vam novi paket.

Garancija

Mi garantujemo za ispravnost i kvalitet svih naših proizvoda 24 meseca od dana kada kupac primi proizvod ili do datuma isteka roka proizvoda koji je naveo proizvodjač, ukoliko je taj rok kraći od 24 meseca.

Ukoliko imate pitanja ili nedoumica o rokovima upotrebe i načinu korišćenja proizvoda, molimo Vas pišite nam na hello@eoptika.com, biće nam drago da Vam u najkraćem roku odgovorimo.

Vraćanje proizvoda

Prihvatamo povraćaj svih naših NEOTVORENIH proizvoda.

Kako da ovo uradite?

Neotvoren proizvod upakujte u tvrdu kutiju kako bi se izbegla sva ostećenja i pošaljite nam PREPORUČENOM poštom. Ako potrošač otvori originalno pakovanje, onda proizvod više ne može da se koristi iz higijenskih i bezbednosnih razloga. Takav proizvod više NE MOŽE biti vraćen.

Ukoliko smatrate da je proizvod oštećen ili neispravan pošaljite nam sliku proizvoda na hello@eoptika.com i mi ćemo Vam pomoći. Procedura je sledeća: Naš opereter će Vas pozvati po prijemu Vašeg meila, sastaviće zapisnik i kontaktirati proizvođača koji će potom uraditi detaljnu istragu. Ukoliko se dokaže da je proizvod neodgovarajući, dobićete novi o našem trošku ili povraćaj novca. Ukoliko se dokaže suprotno, da niste proizvod koristili na adekvatan način ili da je do oštećenja došlo nekim trećim faktorom koji ne zavisi od nas ili proizvođača, na žalost nećemo biti u mogućnosti da Vam vratimo novac ili pošaljemo novi proizvod.

Potrebna dokumentacija

Molimo Vas da prilože dokaz o kupovini, njegovu kopiju ili broj porudžbine. Ne zaboravite da navedete broj bankovnog računa putem kog ste platili.

Promena brenda ili vrste kontaknih sočiva

Promena brenda ili vrste kontaknih sočiva čak i ako je propisana od strane očnog specijaliste nosi određeni rizik. eOptika.rs NIJE odgovorana za bilo kakve medicinske komplikacije ili nelagodnosti koje mogu nastati iz nošenja takvih sočiva. Savetujemo vam da se uvek konsultujete sa svojim oftalmologom pre nego što pokušate nova sočiva. Svako oko je drugačije i svaki korisnik može imati drugačije iskustvo sa istom vrstom sočiva.

eOptika.rs ne snosi odgovornost ukoliko ste kontaktna sočiva kupili bez savetovanja sa specijalistom ili ukoliko je Vaš recept za sočiva stariji od 12 meseci.


Nezadovoljstvo sa efektom kontaktnih sočiva u boji

Krajnji efekat nošenja kontaktnih sočiva u boji je veoma subjektivn i može varirati u zavisnosti od brojnih uslova i uticaja.

  • Prvo, efekat kontaktnih sočiva u boji će biti pod uticajem pigmentacija Vaših očiju.
  • Drugo, na boju mogu uticati spoljni faktori, kao što su svetlost, make-up i boja odeće koju nosite.

Nemoguće je predvideti rezultat za svakog pojedinca, NE VRŠIMO povraćaj novca ili slanje novih kontaktnih sočiva u boji ako ste nezadovoljni kozmetičkim ishodom.

Pravila o privatnosti

Kompanija eOptika, operator web prodavnice eOptika.rs, sakuplja samo detalje i kontakte neophodne za prevoz robe i komunikaciju sa klijentima: ime kupca i prezime, adresu, broj telefona i e-mail adresu. Kupac je saglasan da se ovi detalji mogu koristiti. Ove informacije neće biti prikazivane trećim licima, osim kurirskim kompanijama odgovornim za dostavu proizvoda.

 

Politika “kolačića”

U cilju poboljšanja našeg sajt i usluga koristimo "kolačiće".
Mi koristimo tri različite vrste kolača za optimizaciju Vaše kupovine, kolačići NE skupljaju lične podatke:
(1) Privremeni kolačići: prate posete na našem sajtu i analiziraju različite modele korišćenja. Oni nam omogućavaju da se prikupe podaci za optimizaciju i poboljšanje našeg sajta i Vašeg zadovoljstva, ovi kolačići se automatski brišu nakon što napustite našu stranicu.
(2) Stalni kolačići: ostaju na računaru neko vreme i omogućavaju personalizaciju za naredne posete našeg sajta. Ovi kolačići se automatski brišu nakon određenog vremenskog perioda. Oni se mogu ručno obrisati od strane korisnika u bilo kom trenutku.
(3) Kolačići trećih lica: se koriste od strane naših partnera. Ovi kolačići se čuvaju u računaru i automatski se brišu nakon određenog vremenskog perioda.

Možete isključiti kolačiće u bilo kom trenutku, ali imajte na umu da onemogućavanje kolačića može dovesti do nedostupnosti ili nepotpune funkcionalnosti pojedinih delova našeg sajta.

Mi bismo želeli da istaknemo da podaci sačuvani u kolačićima NEĆE biti povezani sa Vašim ličnim podacima, osim ukoliko od Vas nismo tražili saglasnost (na primer, da sačuvate Vašu adresu).

Ukoliko imate pitanja pišite nam na hello@eoptika.com ili Info@eoptika.rs, biće nam drago da Vam u najkraćem roku odgovorimo.